5000 TL'ye IPS monitör önerisi

Bütçe
5000 TL

ASRININHO

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Intel Core I5 10210U @1.60GHz
RAM : 8GB DDR4
Ekran Kartı 1 : Nvidia Geforce MX130
Ekran Kartı 2 : Intel UHD Graphics
Anakart : LENOVO LNVNB161216
Meslek
Editör
Bu monitöre baktım ama bu monitör 180hz'e overclock ile ulaşabiliyor ve tepki süresi 1ms mprt ama benim attığım monitör 1ms gtg tepki süresi 180hz'e overclock olmadan ulaşabililiyor ve inç olarak daha büyük

Hocam GtG IPS monitör olarak bütçenize göre sadece bu monitör var ayrıca 180 hrz olması önemli değil 120 hrz sonrasını algılamak zor ve hrzle FPS sabitlerseniz daha akıcı bir oyun oynarsınız bendeki 240 hrz ama 120 düşürüyorum hem güç tüketimi hem de ideal bir oyun açısından daha verimli ve performanslı çalışıyor.

monitör bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz

TUF Gaming VG249Q3A Oyuncu Monitörü – 24-inç (izlenebilir 23.8 inç), Full HD (1920x1080), 180Hz, Fast IPS, ELMB, 1ms (GTG), FreeSync Premium™, Variable Overdrive, %99 sRGB
  • Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi için tasarlanan 180Hz yenileme hızına sahip 23,8 inç Full HD (1920x1080) Fast IPS oyuncu monitörü.
  • Akıcı oynanış için 1ms (GTG) tepki süresi ve gölgelenmeleri ve hareket bulanıklığını daha da azaltmak için ASUS Aşırı Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB™) teknolojisi
  • FreeSync Premium, değişken yenileme hızını (VRR) varsayılan olarak ayarlayarak kusursuz ve yırtılmalardan uzak bir oyun deneyimi sunar
  • Shadow Boost, parlak alanların aşırı aydınlatılmasına neden olmadan sahneleri aydınlatarak karanlık bölgelerdeki görüntülerin ayrıntılarını açığa çıkarır

Bugün kendim İtopya'ya gidip aldım, bence şu an hoş. Daha önce de MSI marka monitör kullandığımdan MSI markasını tercih ettim. MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA Herhangi bir ghosting veya ölü piksel ile karşılaşmadım.

(Pivot ve hoparlörü bulunmuyor - 250Cd - Önceden kullandığım 300Cd'idi tabii ki geçiş yapınca ilk başta az gelmişti fakat renk ayarı yapınca ve gözlerim alışınca yeterli düzeye sahip oldu.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…