5000 TL'ye iş için sistem önerisi

Bütçe
5000-5500

Efesadk26

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı da iyi bir ekran kartı olsun. Uzun ömürlük bir sistem istiyorum. Teşekkürler.
5000-5500 TL.

Bütçeniz için alabileceğiniz en iyi sistem muhtemelen budur: INTEL 9400F-ZOTAC 1660 SUPER-GIGABYTE H310M H 2.0-CRUCIAL 480GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ama biraz daha ekleyebilirim diyorsanız üstüne, bunu alarak daha iyi bir işlemci almak çok daha mantıklı olacaktır ömür bakımından: INTEL 10400F-EVGA GTX1660 SUPER-GIGABYTE H410M H-KINGSTON 480GB-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da İkinci attığım sistem hem ömür olarak hem de performans olarak daha iyi bir iş çıkaracaktır, paranızı arttırıp şiddetle bunu almanızı öneririm.

Birincisi Vatan'dan PC almak = 500 TL kazık.
İkincisi Intel 9. nesil alınmaz. Hele ki bu fiyatlar için.

Birincisi Vatan'dan PC almak = 500 TL kazık.
İkincisi Intel 9. nesil alınmaz. Hele ki bu fiyatlar için.
Dostum emin misin kazık olduğuna? Kendin toplamayı dene o fiyata bakalım, garantisi olacak bir şekilde, imkansız gibi bir şey. Vatana ne denirse desin adamlar garanti veriyor, mesela benim işlemcinin ve SSD'nin sıfırını vermişlerdi. OEM aldığın zaman vatandan kazık da yemiyorsun ayrıca, sistemdeki parçaları teker teker seçip toplarsan daha fazla tutuyor.

Gidip Vatan fiyatlarına bakarsan böyle olur hocam. Akakçe'den aynısını 5000 TL civarı toplanıyor. Birazdan sistem atacağım. Bekleyin.

Gidip Vatan fiyatlarına bakarsan böyle olur hocam. Akakçe'den aynısını 5000 TL civarı toplanıyor. Birazdan sistem atacağım. Bekleyin.
Hocam haklısın oradan toplarsın ama şöyle bir durum var, garanti. Diyelim sistemde bir hata oldu işte ekran kartında donanımsal, nasıl halledeceksin? Bir dünya para verdin ne de olsa? Vatandan alınca aldığın mağazaya götürüyorsun bakıyorlar, sıfırını bile veriyorlar. Sonuçta verilen para az değil ki internetten daha ucuza alınsın.

Bunun yanında sizin attığınızın hiç şansı yok. 9. nesil Intel ölü soket demektir. Sadece bugünu kurtarırsın. 10. nesil Intel i3 10100F yeterli. 11. nesil içinde aynı soket. Yüksek performans. i3 10100F 9400F'den daha performanslı bir işlemci. İş için de kesinlikle daha iyi.

Değişim, iade hakların var.
Son olarak attığınız sistemdeki kasa PSU alınmaz. Forumdaki tabiri ile C4.

Değişim iade haklarım var ben de biliyorum fakat, internetten diyelim ki aldınız birinden düşünüyorsunuz işte: Mis gibi 500 TL ucuza geldi daha ne olsun! Artık seve seve kullanırım.
Diye, sonra tak oluyor bir problem uğraş dur, ekran kartı şu satıcıya, işlemci şu satıcıya, kasa şuna, RAM şuna gibi gibi... Gerçekten 500-600 TL için değer mi bunlara? Ama 9400F konusunda haklısın hocam ben oraya o sistemi ekran kartı için koydum çünkü arkadaş ekran kartını iyi istediğini belirtmişti, ama tabi ki sonra attığım 6K olan sistemi almak çok daha mantıklı olacaktır gelecek için de.

Hocam her türlü Vatan kazıktır. 500 TL fazla ödeyeceğime anakartı RAM'i iade etmek için uğraşırız daha iyi. 400-500 TL kimseye gökten inmiyor sonuçta. Hadi ben kaçtım size iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…