5000 TL'ye kablosuz mikrofonlu kulaklık önerisi

aruk

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Razer Barracuda X 2022 almıştım ancak tatile gittiğimde ona ait USB-C dongle'ı kaybettim. Bu USB-C dongle'ı eşleyebilme imkanım var mı yoksa kulaklık almak istiyorum? Çünkü Bluetooth ile bağlandıktan sonra Razer Barracuda X ile konuşmaya ya da mikrofonlu bir işe kalkışırsam ses boğuklaşıyor ve artık bu durum çekilmez oldu. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun öncelikle. Dongle eşleşme olayını bilmiyorum ancak yeni kulaklık alacaksanız Corsair HS80 modelini şiddetle tavsiye ediyorum konfor ses kalitesi süper. Mikrofon kalitesi ise dehşet süper.

Merhaba arkadaşlar, Razer Barracuda X 2022 almıştım ancak tatile gittiğimde ona ait USB-C dongle'ı kaybettim. Bu USB-C dongle'ı eşleyebilme imkanım var mı yoksa kulaklık almak istiyorum? Çünkü Bluetooth ile bağlandıktan sonra Razer Barracuda X ile konuşmaya ya da mikrofonlu bir işe kalkışırsam ses boğuklaşıyor ve artık bu durum çekilmez oldu. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geri ödeme ile 900 TL indirim oluyor. Bütçe azıcık çıkarsa bunu almanı öneririm.

Merhaba arkadaşlar, Razer Barracuda X 2022 almıştım ancak tatile gittiğimde ona ait USB-C Dongle'ı kaybettim. Bu USB-C Dongle'ı eşleyebilme imkanım var mı yoksa kulaklık almak istiyorum? Çünkü Bluetooth ile bağlandıktan sonra Razer Barracuda X ile konuşmaya ya da mikrofonlu bir işe kalkışırsam ses boğuklaşıyor ve artık bu durum çekilmez oldu. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hem mikrofon kalitesi hem de şarj süresi bakımından HS80 öneririm. Veya ASUS pelta tercih edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı