5000 TL'ye kadar 144 Hz ve üzeri monitör önerisi

Bütçe
4.000-5.000
Dostum intel isterim fakat bunun anakartı hakkında bilgim yok, nasıl sence? Anakartı değiştirmeye gerek var mı? Ve bu kasa tipi de iyi mi? Soğutması felan sıkıntı olur mu?
Anakart giriş seviye fena değil. Bütçe varsa B660M-E yapılabilir. Aynı şekilde işlemciyi 12400F yapsanız da iyi olur ama onu değiştirmek daha kolay. O yüzden anakarta öncelik verebilirsiniz. Kasaya gelince, internette epey incelemesi var genel olarak serin bir kasa anladığım kadarıyla. Ama serin olmasa bile bu mevsimde idare eder. Yaz gelince değiştirirsiniz veya altına ve önüne birer fan eklersiniz.

Dostum intel isterim fakat bunun anakartı hakkında bilgim yok, nasıl sence? Anakartı değiştirmeye gerek var mı? Ve bu kasa tipi de iyi mi? Soğutması felan sıkıntı olur mu?

Ryzen 5 5500 > Ryzen 5 5600 yapacağım.
Anakart A320M-A > B550 M-K yapacağım.
Kasa olarak görüntü kötü denilebilir, soğutma için sorun olacağını sanmıyorum. 5600 ve B550M-K seçiliyor ise, onlara bakılabilir. Ekstra kule tipi soğutucu almayı unutmayın, 5600 için. Attığım monitör tam yerinde, onu tercih edebilirsiniz.

Kasa olarak görüntü kötü denilebilir, soğutma için sorun olacağını sanmıyorum. 5600 ve B550M-K seçiliyor ise, onlara bakılabilir. Ekstra kule tipi soğutucu almayı unutmayın, 5600 için. Attığım monitör tam yerinde, onu tercih edebilirsiniz.
Hocam peki daha uygun olan bu monitör sizce yeterli mi sizin önerdiğinize kıyasla? Çünkü daha işime gelir, kasaya bütçem artar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı