kwyyra Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 55 Dün 13:57 #11 Leon Dayı dedi: MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bana da manyetik switch klavye lazım da 4-5k bütçe varken 3klık klavye almak mantıklı olur mu? mesela w75 daha iyi bir tercih olmaz mı bu klavyeye göre?
Leon Dayı dedi: MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bana da manyetik switch klavye lazım da 4-5k bütçe varken 3klık klavye almak mantıklı olur mu? mesela w75 daha iyi bir tercih olmaz mı bu klavyeye göre?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.043 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye Dün 14:09 #12 kwyyra dedi: Hocam bana da manyetik switch klavye lazım da 4-5k bütçe varken 3K'lık klavye almak mantıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet. MCHOSE Jet 75 E-Sport alınır.
kwyyra dedi: Hocam bana da manyetik switch klavye lazım da 4-5k bütçe varken 3K'lık klavye almak mantıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet. MCHOSE Jet 75 E-Sport alınır.
kwyyra Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 55 Dün 17:08 #13 Leon Dayı dedi: Evet. MCHOSE Jet 75 E-Sport alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyat bandında alınır evet ama biraz daha koyup(1-2k) farklı bir ürün almak daha mantıklı olmaz mı?
Leon Dayı dedi: Evet. MCHOSE Jet 75 E-Sport alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyat bandında alınır evet ama biraz daha koyup(1-2k) farklı bir ürün almak daha mantıklı olmaz mı?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.043 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye Bugün 00:14 #14 kwyyra dedi: Hocam o fiyat bandında alınır evet ama biraz daha koyup(1-2K) farklı bir ürün almak daha mantıklı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... MCHOSE Mix 87 var ama sadece pembe rengi stokta, olur derseniz o alınabilir.
kwyyra dedi: Hocam o fiyat bandında alınır evet ama biraz daha koyup(1-2K) farklı bir ürün almak daha mantıklı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... MCHOSE Mix 87 var ama sadece pembe rengi stokta, olur derseniz o alınabilir.