Gamepower markalı neredeyse hiçbir şey alınmaz. Bu bütçede MAG 256F'in rakibi yok denilebilir.Dostum monitör olarak 5bine çok üst düzey yada çok iyi bişi bulamazsın ama hiçte sorun yaşamıycağın bir sürü monitörde bulunuyor bu fiyata
piyasa baktığımda Gamepower 0.5ms gibi güzel monitörler görüyorum ama marka sağlam olsun vs. dersen eğer Asus 1ms gibi sağlam modeller önerebilirim uzun süreli kullanım ve hz yüksekliği fps türü oyunlar için önerebilceğim bir diğer monitörde Aoc 180hz hepsi istediğin fiyat bandına sayılır çokta bir şey belirtmemişsin umarım bunlar işine yarar son olarak aldığın monitörün ölü pikseli varmı kontrol etmeyi unutma iyi geceler
Özür dilerim ona dikkat etmemişim.Attıklarından Samsung hariç hepsinin tarihi eser olması ve hiçbirinin artık stoğu olmaması dışında sorun yok.
Hz in yüksek olmasını ve ghosting yapmamasını istiyorum. Çoğu monitörün ciddi derecede ghosting yaptığı söyleniyor. Bütçe maksimum 5bin. Ne önerebilirsiniz?
Dalga mı geçiyorsun şu yapay zeka işini bırakın arkadaşım. G3 ghostingin babası model. Raporluyorum bir daha görmem böyle yorumları inşallah.Samsung Odyssey G3 (24" VA, 144Hz, 1ms) – VA panel olmasına rağmen Samsung’un geliştirdiği teknoloji sayesinde ghosting problemi pek yaşanmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.