5000 TL'ye kadar monitör önerisi

habbab

Decapat
Daha fazla  
En fazla 5000 olacak ve vatan veya MediaMarkt'da bulunacak 1080p 23-24 inç büyüklüğünde en az 144 1 ms bir moniöor istiyorum. Biraz zor ama ihtiyacım var. 2004 monitörü ile oyun oynuyorum. Hikayeli oyunlar oynarım fakat rekabetçi bayağı oynarım açıkçası renkleri doygunluk ve iyi gösterirse çok güzel olur. Öneride bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

En fazla 5000 olacak ve vatan veya MediaMarkt'da bulunacak 1080p 23-24 inç büyüklüğünde en az 144 1 ms bir moniöor istiyorum. Biraz zor ama ihtiyacım var. 2004 monitörü ile oyun oynuyorum. Hikayeli oyunlar oynarım fakat rekabetçi bayağı oynarım açıkçası renkleri doygunluk ve iyi gösterirse çok güzel olur. Öneride bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Twisted Minds TM27PG 27 istersen bir göz at 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

Twisted Minds TM27PG 27 istersen bir göz at 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

Vatan'da veya MediaMarkt'da bulunması şart mı? Eğer şart değilse bu monitörü önerebilirim:

Vatan'da bulunuyor ama 6000TL.

Ben dün AOC 24G4X sipariş ettim. OC ile 0.5ms oluyor. 180HZ. Pivot ve %130srgb değeri var. Bu fiyata bu özelliklerde çok az monitör var. Olabildiğince monster,gamepower vs. gibi monitörlerden uzak durmaya çalışın.

Vatan'da veya MediaMarkt'da bulunması şart mı? Eğer şart değilse bu monitörü önerebilirim:

İndirimlerde baya f/p oluyor bu monitör ama AOC'un yanında hiç bence bu monitör. Birkaç şikayetini görmüştüm R25i-30'un . Tam hatırlamıyorum şikayetleri. Bence AOC en mantıklısı. Daha iyisini bulamadım haftalardır bu fiyata.

Bu arada daha önce AOC 24G2U/BK kullandım. AOC sanırım en iyi monitör üreticilerinden. 2 yıl kadar kullanmışımdır. Hiçbir sıkıntı yaşamadım o sürede. Baya iyiydi. 24G4X'de mükemmel duruyor. Gelse de bir an önce incelesem diye baya heyecanlıyım. Ayak kısmı çok büyük değil 24G2U/BK'yr göre benim için en önemli özelliklerinden biri açıkçası.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240627_134820_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20240627_134820_Hepsiburada.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Herkese önerileri için teşekkür ederim bir bakacağım.

Maalesef ailem yüzünden şart kargoculara pek güvenmiyorlar.

Ben dün AOC 24G4X sipariş ettim. OC ile 0.5ms oluyor. 180Hz. Pivot ve %130sRGB değeri var. Bu fiyata bu özelliklerde çok az monitör var. Olabildiğince Monster, Gamepower vs. gibi monitörlerden uzak durmaya çalışın.

İndirimlerde bayağı F/P oluyor bu monitör ama AOC'un yanında hiç bence bu monitör. Birkaç şikayetini görmüştüm R25i-30'un. Tam hatırlamıyorum şikayetleri. Bence AOC en mantıklısı. Daha iyisini bulamadım haftalardır bu fiyata.

Bu arada daha önce AOC 24G2U/BK kullandım. AOC sanırım en iyi monitör üreticilerinden. 2 yıl kadar kullanmışımdır. Hiçbir sıkıntı yaşamadım o sürede. Bayağı iyiydi. 24G4X'de mükemmel duruyor. Gelse de bir an önce incelesem diye bayağı heyecanlıyım. Ayak kısmı çok büyük değil 24G2U/BK'yr göre benim için en önemli özelliklerinden biri açıkçası.

Gönderdiklerinizin hepsi çok iyi duruyor fakat vatan ve MediaMarkt'ta bulamıyorum. ASUS TUF VG249Q3A.

Eğer İstanbul'da isen Sinerji Bilgisayar'ın Altunizade şubesinde varmış. Gidebiliyorsanız gidip oradan alın veya İtopya'da da Beylikdüzünde vardı. Link atayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı