5000 TL'ye kadar monitör önerisi

an.l6i

Megapat
Makaleler
3
Aklımda MSI G2412F ve LG 24GS60F-B vardı ancak biraz önce LG'nin sitesinde linkteki monitörü gördüm ve 3.5k fiyat etiketi var.
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Söylediğim monitörler kağıt üzerinde daha iyi, attığım monitörlere bakmadan öneride bulunmayın.

LG'den pek fark yok gibi hocam pivot özelliği olmada da olur benim için monitör standıyla birlikte kullanacagim.

Söylediğim monitörler kağıt üzerinde daha iyi, attığım monitörlere bakmadan öneride bulunmayın.

LG'den pek fark yok gibi hocam pivot özelliği olmada da olur benim için monitör standıyla birlikte kullanacagim.
lg monitörün indirimde olduğunu görmemiştim şuan da bende onu almayı düşünüyorum

Attiginiz lg dede pivot var hocam. Ekstradan attigim philips cok daha ust duzey bir monitor. Paneli daha kaliteli 0.5 ms 180hz. Ekstradan %126 srgb. Attiginiz lg %99 srgb. Hoparlorude var ekstradan.

Attiginiz lg monitorde fiyatina gore gayet iyi tabii alinabilir. Ama arada fark neredeyse yok demek yanlis olur hocam.

Attiginiz LG dede pivot var hocam. Ekstradan attigim Philips cok daha ust duzey bir monitor. Paneli daha kaliteli 0.5 ms 180Hz. Ekstradan %126 sRGB. Attiginiz LG %99 sRGB. Hoparlorude var ekstradan.

Attiginiz LG monitorde fiyatina gore gayet iyi tabii alinabilir. Ama arada fark neredeyse yok demek yanlış olur hocam.

Pivot olmayan LG olandan bahsetmiştim hocam, attığınız piyasaya yeni girdi sanırım pek inceleme göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı