5000 TL'ye kadar monitor önerisi

Eyvallah hocam, kronik sorunu olsa ne olur hocam? Seve seve değiştirmek zorundalar, insanlar biraz takıntı hale getirmişler. Teşekkür ediyorum. 24G4X ile karar kaldım.

Eyvallah hocam, kronik sorunu olsa ne olur hocam? Seve seve değiştirmek zorundalar, insanlar biraz takıntı hale getirmişler. Teşekkür ediyorum. 24G4X ile karar kaldım.
Hocam böyle de düşünmeyin bir tomar para döküp 1 ay sonra ürünün bozulunca insan haliyle sinir oluyor. Ben şimdi tek ölü piksel olduğu için değişim de yapamıyorum 4-5 tane olması gerekiyor. Ve ekranın ortasında oyun zevkimi baltalıyor yeşil yeşil. Yine de siz bilirsiniz.

Renk mevzusu da laptop ekranından geçtim ki onun renk gamutu daha düşük olmasına rağmen renkler daha doğru, ikisini yan yana koyduğumda bariz fark var. Hatta bu konuyla ilgili bir linkte atayım : AOC 24G4X is really good, but has a colour balance issue | PC Monitors

İkincisi görüş açısında da bir problem var. Mesela RDR2 oynarken karanlık sahnelerde sağ alt köşe herhalde ekran mat kaplaması yüzünden, resmen görünmüyor. TN panele bakar gibi hissediyorsunuz. Sağa doğru eğilip bakarsanız o sarı gölge kayboluyor. Onun dışında parlak sahnelerde sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…