tadeskywalker
Centipat
Daha fazla
3.2 gen 2tip C demiş. Patladığımız an işte bu an. Yeni nesil laptopların laneti bu.
Bak alman gereken kablo bu. Bu kablonun USB kısmının versiyonu 3.2 gen2 özellikte.Pusat Type-C/DP Kablo
Pusat Type-C to DisplayPort Kablo, altın kaplama bağlantı tipi sayesinde eşsiz performans sunarken 1,8 metrelik uzunluğuyla kolay erişim imkanı sağlıyor!www.monsternotebook.com.tr
Pusat'da 1 aydır stokta yok.
Minidp portun yok.
Hz'den düşmemek için iki seçenek kalıyor.
1-Pusat'ın stoka gelmesi.
2-HDMI 2.1 var bu iyi bir avantaj ama monitörün HDMI sürümü de en kötü 2.0 olmalı. 2.0 ile 240Hz alabiliyorsun. Aşağısı işe yaramaz. HDMI 2.1 girişli monitör ile G-Sync'te açılıyor vrr desteği var çünkü. Fakat baktıklarımız HDMI 2.0 desteklemiyor. Hangi monitöre bakmıştık beynim çorba oldu.
Hocam kusura bakmayın sizi de yordum vallahi ama çok teşekkürler.
Baktığımız monitor
AOC elendi şu an. Type-C kablo stoka gelmezse 144Hz üstü alamıyorsun çünkü.
Şu an 1K ucuzlamış ve HDMI 2.0 var. 165Hz net alırsın. Alamazsan kablodan dolayıdır. Port kilidin olduğunu sanmıyorum.
Bu HP aynı zamanda laptop için şarj portunu da sahip. USB 3.2-1 şarj bağlantısı var. Telefon falan takılabilir.
AOC elendi şu an. Type-C kablo stoka gelmezse 144Hz üstü alamıyorsun çünkü.
Şu an 1K ucuzlamış ve HDMI 2.0 var. 165Hz net alırsın. Alamazsan kablodan dolayıdır. Port kilidin olduğunu sanmıyorum.
Bu HP aynı zamanda laptop için şarj portunu da sahip. USB 3.2-1 şarj bağlantısı var. Telefon falan takılabilir.
O Omen'in kutu içerğinde DP kablo diyor ama ekstra HDMI kablosu mu almalıyım.
Güzelmiş fiyatı geçen 5 k değil miydi?
Bir de attığınız Lenovo region R25I30 da alabilirim pivot olduğu için onun için hangi kabloyu kullanmam gerek.
Hocam eğer bu 2 monitorden birini alırsam DP almama gerek yok değil mi bunlarda HDMI 2.0 ve üstü olduğu için.
Hocam size bildirim mi gelmedi yoksa cevap gelmedide.
HDMI çıkmazsa içinden HDMI 2.0 kablo almak şart. Fiyatı 5K'nın üstündeydi.
Bu Lenovo'da F/P potasına girdi. Nitelikleri bakımından detaylı konuşuldu alınabilir. Pivot önemliyse sizin için tercih edebilirsin. Pivot kablo farkındalığı yaratmaz. Pivot sadece hareket kabiliyeti veriyor monitöre o kadar. Kablo ayrı bir konu.
DP zaten alamazsın. Type-C to DP alman gerekiyor ama Pusat'tan başka alternatif ülkemizde bulamıyoruz. HDMI 2.0 bir kablo ile işini görebiliyorsun.
Foruma evdeyken girmiyorum.
Sağ olun hocam şimdi sipariş vereceğim.
Monitörün içinden HDMI çıkıp çıkmadığını öğrendiniz mi? Eğer çıkmıyorsa baktığın HDMI alınır. Kendimde DP kablosunu kullanıyorum. Parasını hekeden bir ürün.
O zaman hayırlı olsun. Geldiğinde ölü piksel testini unutma sonra duygularını yazarsın.
Son kararı alana dek cevap verip karşılıksız destek olduğunuz için hakkınızı ödeyemem çok teşekkür ederim...
Yapmam gereken başka testler var mıdır hocam.