5000 TL'ye kadar oyun ve yazılım için klavye önerisi

Bütçe
1000-5000

burakware

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yazılımcıyım aynı zamanda Valorant oynuyorum. Klavyemi yenilemeyi düşünüyorum önerileriniz nelerdir? Bütçe 1000-5000 arası değişebilir. Birden fazla öneri yaparsanız sevinirim.

Düşük tepki süresi,
Yazım hissiyatı güzel,
Rapid trigger (denemek istiyorum.),
Yazılımı olan,
Keycap alternatifi kolay bulunan klavyeler ilk tercihim olacaktır.

Türkçe tam boy klavyeler yazılımcılar için bence çok mantıklı seçim olur. Glorious TR pazarına özel ürünler yaptığı için bu klavye ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacaktır. Tabii ki onlarca fazla seçenek mevcut. Ama ben şahsen bunu önerirdim.

Wooting alabilirsen Wooting 60HE yada 60HE+. (Turkiye'ye getirmesi eziyet olabilir su son gumruk siniri muhabbetinden sonra.) Alamazsan Razer'in snap tap destekli bir klavyelerine de bakabilirsin. Rapid trigger icin analog switch sart. Analog switchlerde genelde Hall Effect.

Razer snap tap klavyelerin listesi surada var;

Fiyatlarina kendin bakarsin. Benim bi fikrim yok fiyatlari konusunda.

Apex Pro veya Logitech G pro TKL / 60.

Başka önerileri olan var mı? Bu klavyeler pek içime sinmedi. Layout & Language ISO tipine uygun olursa iyi olur. Mesela "<, >, |" işaretleri "Z" harfinin solunda yer alır. Bazı klavyelerde bu böyle değil bundan dolayı ihtiyacım olduğu halde Türkçe dil kullandığım için kullanamıyorum. ISO standartlarına da uygun olmalı.

Yurtdışından alma şansın varsa Keychron iso olan Q serisi bir klavye öneririm. Ülkemizde adam akıllı düzgün ISO klavye yok. O yüzden ANSI öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…