mklsnss3 Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #11 GgJmanji dedi: illa değil ama aldıktan sonra biraz para birikitip alırsan iyi olabilir Genişletmek için tıkla... Zam gelmeden alıp bekletebilirim aslında,değiştirmem lazım , açık dünya oyunlarında aşırı drop ve kasma yaşıyorum 512260 dedi: 5600 için soğutucu lazım. Stok soğutucu çok dandik. Bütçeniz daha az ise farklı soğutucular önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Senin attığın linkteki soğutucular için bayağı kötü diyorlar. Ama bu senin işini görür diyorsan alabilirim.
GgJmanji dedi: illa değil ama aldıktan sonra biraz para birikitip alırsan iyi olabilir Genişletmek için tıkla... Zam gelmeden alıp bekletebilirim aslında,değiştirmem lazım , açık dünya oyunlarında aşırı drop ve kasma yaşıyorum 512260 dedi: 5600 için soğutucu lazım. Stok soğutucu çok dandik. Bütçeniz daha az ise farklı soğutucular önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Senin attığın linkteki soğutucular için bayağı kötü diyorlar. Ama bu senin işini görür diyorsan alabilirim.
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 2 Ağustos 2023 #12 mklsnss3 dedi: Senin attığın linkteki soğutucular için bayağı kötü diyorlar. Ama bu senin işini görür diyorsan alabilirim. Genişletmek için tıkla... Forumda en çok önerilen soğutucu kötü falan değil. Fazlasıyla iş görür.
mklsnss3 dedi: Senin attığın linkteki soğutucular için bayağı kötü diyorlar. Ama bu senin işini görür diyorsan alabilirim. Genişletmek için tıkla... Forumda en çok önerilen soğutucu kötü falan değil. Fazlasıyla iş görür.
mklsnss3 Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #13 512260 dedi: Forumda en çok önerilen soğutucu kötü falan değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum.
512260 dedi: Forumda en çok önerilen soğutucu kötü falan değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum.