5000 TL'ye kadar saat önerisi

Elftaşı

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam. Kaliteli, su geçirmez erkek kol saati arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Daniel Klein adlı bir marka var, hoşuma gitti ama bunu bilen veya kullanan varsa yazabilirse sevinirim.

Daniel Klein ve türevi saatlerin su geçirmesi an meselesi ayrıca kalite olarak hiçbir zaman tatmin etmez, bütçene uygun olarak Casio modelleri tercih edebilirsin asla üzmez.

Edifice modelleri daha iyi genelde, tercih edebilirsin kalite olarak da gayet memnun edeceğini düşünüyorum.

Edifice modelleri daha iyi genelde, tercih edebilirsin kalite olarak da gayet memnun edeceğini düşünüyorum.

Alacağım gibi. Birkaç kişi daha yazarsa iyi olabilir, belki daha iyi öneriler olabilir. Fakat Edifice modelinin sarı olanı çok hoşuma gitti. Mağaza da kaliteli olmalı, İsviçre Saat tanıdık geldi.

Bu gayet iyi duruyor.

Mert Kalafat hocamın yanında Erk Koçak videoları da yardımcı olabilir bütçeye göre saat videoları vardı Erk hocamın yanlış hatırlamıyorsam.

Ona da bakarım. Parfüm ile ilgili video da çekmiş. Parfümlerle ilgili bir konu da açacağım zaten süre bitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı