5000 TL'ye kasa, PSU, SSD ve RAM önerisi

paZZers

Kilopat
Makaleler
2
Herkese merhaba. Bilgisayar toplamaya karar verdim, elimde 5000 TL kadar bir bütçe mevcut. Kasa, PSU, SSD ve RAM lazım.

Elimde olan parçalar: i5 12400F, ASUS TUF 3060 Ti OC GDDR6X, MSI Pro Z690-A.

Ek not: RAM'i 32 GB ve 3600 MHz tercih ediyorum. İşlemci soğutucu konusunda kararsızım soğutması iyi olan, serin tutan soğutucu varsa ek olarak önerebilirsiniz. Bütçede sorun olmaz.

Ek not 2: Kasa için mesh kasa ve hava sirkülasyonunun çok iyi olduğu kasa önerirseniz sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam 5709 TL. Bu arada elinizdeki anakart DDR4 olan mı DDR5 olan mı?

Kasa;
SSD;
RAM;
PSU;

Toplam 5709 TL. Bu arada elinizdeki anakart DDR4 olan mı DDR5 olan mı?

Kasa;
SSD;
RAM;
PSU;
Arkadaşın istediği ram 3600Mhz ve ekstra olarak o psu baya vasat hocam.

Arkadaşın istediği RAM 3600 MHz ve ekstra olarak o PSU bayağı vasat hocam.
Bütçesi dahilinde 3200 MHz bile yok. 5000 TL'ye çok şey istiyor. Bütçesi 3200'e yetiyor. Ayrıca PSU'nun vasat bir tarafı da yok, fiyatı dahilinde iyi bir PSU.

Arkadaşın istediği ram 3600Mhz ve ekstra olarak o psu baya vasat hocam.
Sizi mi kıracağız?

Sizi mi kıracağız?
Bunu görmemişim, ekleme için teşekkürler.

Ben öyle söyleyince millet dislike butonuna çöktü vallahi.
Milletin söylediklerine göre mi ürün değerlendirmesi veya ürün önerisi yapıyorsun yoksa kendi araştırmalarına ve incelemelere göre mi?
PSU orta-üst sayılabilecek segmente vasat hocam.
PSU'nun kötü bir tarafı yok. Bütçesi olan daha iyisini alır ama bu "daha iyi" kısmı, bu güç kaynağının kötü ve yüksek sistemlerde kullanılamayacağı anlamına gelmez.

Bunu görmemişim, ekleme için teşekkürler.

Milletin söylediklerine göre mi ürün değerlendirmesi veya ürün önerisi yapıyorsun yoksa kendi araştırmalarına ve incelemelere göre mi?

PSU'nun kötü bir tarafı yok. Bütçesi olan daha iyisini alır ama bu "daha iyisi" kısmı, bu güç kaynağının kötü ve yüksek sistemlerde kullanılamayacağı anlamına gelmez.
Kendi kullanmadığım veya listemde olmayan hiç bir ürünü önermem ekstra olarak psu konusunda hobilerimden de dolaylı ciddi bir bilgi birikimim var ve bu psu net vasattır.
Bütçesi olmayan alabilir tabii ama ben bunun vasat olmadığını söyleyemem.

Ekstra olarak PSU konusunda hobilerimden de dolaylı ciddi bir bilgi birikimim var ve bu PSU net vasattır.
Bilgi birikiminizi bu forumdan uzak tutmanızı öneririm o halde. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı