5000 TL'ye Kasa ve 360mm soğutma önerisi

zazalpha

Hectopat
Daha fazla  
Bütçe5000.
Merhaba 3070 Ti, 12400F sahibiyim eastergamers sistemini almıştım. O, GT301 kasası ile geldi fakat kasa üste 240 veya 360mm desteklemiyor, RDR2 Ultra 2K da 80derecelerde. Kule tipi onerdiniz fakat vatan da sorduğumda Max 5-6 derece sogutacağını belirtti ve en az 240mm veya 360mm daha iyi olur dedi. Siz ne düşünüyorsunuz
(Anakartim küçük 50mm bile yok 240mm sığar yazmayın) 5K bütçem var beyaz bir kasa ile değiştirip, beyaz bir 360mm sıvı soğutma takmayı düşünüyorum, ileride de işlemci güncelleyeyeğim icin ileriye dönük ferah bir kasa ve iyi bir 360mm soğutma onerirsiniz sevinirim. Bir de kasam satilabilir degil mi? Neredeyse hiç kullanmadım.

Son düzenleme:
Bütçe5000.
Merhaba 3070 Ti, 12400F sahibiyim eastergamers sistemini almıştım. O, GT301 kasası ile geldi fakat kasa üste 240 veya 360mm desteklemiyor, RDR2 Ultra 2K da 80derecelerde. Kule tipi onerdiniz fakat vatan da sorduğumda Max 5-6 derece sogutacağını belirtti ve en az 240mm veya 360mm daha iyi olur dedi.
(Anakartim küçük 50mm bile yok 240mm sığar yazmayın) 5K bütçem var beyaz bir kasa ile değiştirip, beyaz bir 360mm sıvı soğutma takmayı düşünüyorum, ileride de işlemci güncelleyeyeğim icin ileriye dönük ferah bir kasa ve iyi bir 360mm soğutma onerirsiniz sevinirim. Bir de kasam satilabilir degil mi? Neredeyse hiç kullanmadım.
Ben de aynı sistemi alacağım.Baya dar kasa.Phanteks p500a drgb al 3.1 k ya.Ondan sonra işlemcinin fanını değiştir.Se 224 XT al fan olarak.Ondan sonra ısı düşer sıvı soğutmaya gerek yok.

Bütçe5000.
Merhaba 3070 Ti, 12400F sahibiyim eastergamers sistemini almıştım. O, GT301 kasası ile geldi fakat kasa üste 240 veya 360mm desteklemiyor, RDR2 Ultra 2K da 80derecelerde. Kule tipi onerdiniz fakat vatan da sorduğumda Max 5-6 derece sogutacağını belirtti ve en az 240mm veya 360mm daha iyi olur dedi.
Evet bence satılabilir sarı sitede sıfır fiyatına satarız.

Ben de aynı sistemi alacağım.Baya dar kasa.Phanteks p500a drgb al 3.1 k ya.Ondan sonra işlemcinin fanını değiştir.Se 224 XT al fan olarak.Ondan sonra ısı düşer sıvı soğutmaya gerek yok.

Evet bence satılabilir sarı sitede sıfır fiyatına satarız.
Hocam sanırım kasa değişmeye gerek yok herkes sıvı gerekmiyor demiş normal bir kule tipi alıp geçeceğim

Vatandaki arkadaşa selam söyleyin kule tipi 5 derece fark edermiş. Bence sıvı soğutucu gereksiz 1000 TL e bir kule tipi 15 derece fark eder.

Hocam iyi bir kule tipiyle 20 derece bile fark eder. 11400f işlemcimde stok fanda 80'lerden 50'lere düşmüş biri olarak söylüyorum. Tecrübeyle sabit.
Arkadaşlar bütçem var en iyi kule tipi dediğiniz gibi 80den 65e kadar düşürse bile bana yeterli olur ne onerirsiniz.

En babaları Noctua NH-d15, BeQuiet Dark Rock Pro 4 gibi seçenekler olabilir. Ha gerek var mı yok mu karar senin hocam. Bi gir Youtube'a, best air coolers gibi aramalar yapıp beğendiğin ürünü yapıştır madem para derdin de yok. Benim kullandığım Arctic freezer 34 esports duo bilgisini de vereyim. Üstte yazdıklarımın yarı fiyatı aşağı yukarı.

En babaları Noctua NH-d15, BeQuiet Dark Rock Pro 4 gibi seçenekler olabilir. Ha gerek var mı yok mu karar senin hocam. Bi gir Youtube'a, best air coolers gibi aramalar yapıp beğendiğin ürünü yapıştır madem para derdin de yok. Benim kullandığım Arctic freezer 34 esports duo bilgisini de vereyim. Üstte yazdıklarımın yarı fiyatı aşağı yukarı.
Hocam rdr ultra 2k da 80 derecelerde , dying light de 80derecelerse . Şimdi en iyisinden bir sıvı soğutucu alsam 65lerde olsa çok iyi olurdu eğer en az 10-15 sogutacaksa direk para basıp alacağım siz ne düşünüyorsunuz

Bak hocam incelemelere Youtube'dan. Sıvıları kendi içinde, havaları kendi içinde ya da sıvı vs hava gibi pek çok inceleme mevcut marka model bazında. Ne takarsan tak zaten stoktan daha iyi performans alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı