5000 TL'ye klavye önerisi

BerkGuzeler

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar. 5000 TL civarı bir bütçem var ve sanırım bu iki klavye arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Kullanan gören bilen varsa yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Corsair K100'de optik mekanik anahtar var. Düşük gecikmeli ve uzun ömürlü. Alınabilir. En azından Flare II'den iyi.
Hocam optik switchler ile normal switchler arasındaki farkı bizler farkedemeyiz. Rapid trigger olmadığı sürece çoğu switchler aynı performansı veriyor. Yani sizce de K100'ün optik switch olması ile karşılaştırmak saçma olmaz mı? K100'ün Flare II'dan daha iyi olduğu diğer özellikleri yazabilir misiniz? Çünkü aralarında yaklaşık 2000TL gibi bir fark var.

Ben de sorumu yineleyeyim 5000TL dışında klavye için kriterlerin neler önemli olan o.
[Düzenleme] ben de bu ikisini önereyim bari;

1. klavyenin linki sıkıntılı ondan dolayı ismen yazayım Akko 5075B Plus (Cream Yellow olan)

2. klavye

Son düzenleme:
Ben de sorumu yineleyeyim 5000TL dışında klavye için kriterlerin neler önemli olan o.
[Düzenleme] ben de bu ikisini önereyim bari;

https://www.amazon.com.tr/Akko-5075...d=1698163848&sprefix=akko,aps,138&sr=8-9&th=1

TH80SE'nin muadilleri varken maalesef fiyatını hak etmiyor hocam. Diğer önerinizin linkini hatalı kopyalamışsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı