rockerea96
Hectopat
Ortalama 5000 TL civarında klavye önerileriniz nelerdir? Arkadaşlar önceliğim kablosuz olması fakat performans açısından fazla fark olacaksa kabloluda önerebilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.
Ben Apex 7 kullanıyorum ama şuan o çok pahalı. Bu klavye siizn fiyat bandınız için alınabilecek en iyisi. Hakkında çok fazla bir şey kullanmıyorum ama öyle bir sorun çıkaracağını sanmam. Siz en iyisi iyice bir araştırın, yorumlarına baın ve ondan sonra karar verin.
Ben Apex 7 kullanıyorum ama şu an o çok pahalı. Bu klavye siizn fiyat bandınız için alınabilecek en iyisi. Hakkında çok fazla bir şey kullanmıyorum ama öyle bir sorun çıkaracağını sanmam. Siz en iyisi iyice bir araştırın, yorumlarına baın ve ondan sonra karar verin.
![]()
ASUS ROG Strix Scope II 96 NX Snow Gaming Klavye
ROG Strix Scope II 96 Wireless, masa üstü alanından tasarruf etmek için %96 boyut düzenine sığdırılan tam işlevli bir oyuncu klavyesidir.www.gaming.gen.tr
Çok beğeniyorum ben klavyeyi tasarımı dizyanı mekanik tuş basım hissiyatı aşırı tatlı geliyor bana.
Bir sorunu yok incelemelerine bakabilirsiniz almadan önce.hocam buna büyük enter takılma şansı var mı ? yeni bakmaya başladım ve tasarım olarak hoşuma gitti. bilek destekli bir şey istiyordum. şu an logitech g613 kullanıyorum ve hiç memnun değilim. gecikme fazla ve bazı tuşlar zor algılıyor vs. enter tuşu takılma ihtimali varsa bu klayve bütçe ve tasarım olarak tam benlik oluyor ^^
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.