Ryzen 5 3550H olması biraz beni düşündürüyor. İ5 8300H modeli ile arasında çok fark var mı?Biraz aşıyor ama bence değer HP 15-ec0006nt (8BP77EA) Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Aynı modelin I5 8300H ve Gtx 1650 kullananı görmedim.Ryzen 5 3550H olması biraz beni düşündürüyor. İ5 8300H modeli ile arasında çok fark var mı?
Öğrenci olduğum için hem araştırmalarda hemde ara sıra oyun için kullanacağım. O yüzden laptop lazım.Bence laptop yerine bilgisayar toplayabilirsin. Daha ucuza gelir.
Hocam oyunlarin buyuk bir kisiminda o islemci ile cok az fark gorursunuz. Genelde oyunlar GPU bound idir. Ayrica bilgisayar ile tam olarak ne yapacaksiniz. Blender gibi yazilimlar ile render yapmayacaksaniz islemci gayet yeterli. Ayrica 35watt oldugu icin 45 watt olan intelden daha az isiniyor.Ryzen 5 3550H olması biraz beni düşündürüyor. İ5 8300H modeli ile arasında çok fark var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.