5000 TL'ye Masaüstü Sistem Tavsiyesi

Wisekiller97

Megapat
Yer
Turkey
Selamlar yakında bunun gibi bir pc toplamayı düşünüyorum üniversitede kendi evime çıkınca sizce nasıl? 3.700 TL civarında 300 tl daha koyup cooler masterin sıvı soğutmalarından düşünüyorum üniversite hayatımı çıkarması için yeter mi bu?(4-5 yıl) Daha iyisi olabilir diyeceğiniz bir parça? Bütçem 4 bin tl yi geçebilir 2 bin tl birikmişim var yazın falan da çalışır 4-5 bin yaparım. Veya daha iyisini toplarım diyorsanız yardımcı olur musunuz?

124124.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım madem üniversiteye gideceksin, hiç sistem toplama. Sonuçta nereye gideceğin belli değil. O yüzden sana Monster Notebook öneriyorum. Çok iyi sistemleri uygun fiyatlara bir laptopta birleştirmişler. 4000 liraya alabileceğin harika Notebook lar var.

Çok uçuk parçalar var. Özellikle o işlemci. Daha az güç tüketimiyle o işlemciyi tokatlayan İntel i5 lere yönel. Seçtiğin ssd skandal gibi bir ss ve sabit diskin intellipower. Pardon ama neresinden tutsam elimde kalıyor.
Sistemi ne için kullanacağınızı belirtirseniz toplacağım. 16Gb ram dikkatimi çektide. C11 2133 Mhz için yüksek.

MonsterNotebook cidden performans olarak bir harika bende'de bir modeli mevcut. Fakat bir kaç eksisi var.
1-) Plastik kasa olduğu için ısınınca çatır çatır esneme sesi geliyor.(turbo fan açılınca sıkıntı yok)
2-) Turbo fan aşırı gürültülü çalışıyor.(normal ama 6.aydan sonra acayip sesi arttı.)

MonsterNotebook cidden performans olarak bir harika bende'de bir modeli mevcut. Fakat bir kaç eksisi var.
1-) Plastik kasa olduğu için ısınınca çatır çatır esneme sesi geliyor.(turbo fan açılınca sıkıntı yok)
2-) Turbo fan aşırı gürültülü çalışıyor.(normal ama 6.aydan sonra acayip sesi arttı.)
Arkadaşım bu bir Laptop zaten ses çıkarması çok doğal o donanımlarla ses çıkarmadı zaten normal birşey. Arkadaş Üniversitesi gidicem diyince ben Laptop önerdim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı