5000 TL'ye modem önerisi

ardabardakarda

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sürekli bağlantım kopuyor. Bazen modemdeki internet ışığı kırmızı yanıyor bazen ise yanmadan direk gidiyor. Sürekli modemi açıp kapamamız gerekiyor. Müşteri hizmetlerini kaç kez aradığımızı unuttum o kadar çok aradık. Her seferinde düzelttik diyorlar fakat her seferinde aynı oluyor. Bizde modemden dolayı mı diye düşünmeye başladık. Sizce bu sorun modemden dolayı mı? Eğer öyle ise kaliteli bir modem önerebilir misiniz 5.000TL bandında?

Hocam, eğer modemi resetleyince düzeliyorsa sorun modemde olabilir.

İnternet hızınız modemin kapasitesini aşıyorsa bu tür problemler yaşanabilir. Daha detaylı açıklamak gerekirse, VDSL hattınız varsa ve hattınız tam olarak 100 Mbps desteklemiyorsa, ama siz bu hıza ulaşmaya çalışıyorsanız (örneğin, en fazla 80 Mbps hız alıyorsanız), bu durumda çok fazla paket kaybı yaşarsınız ve bazı modemler bu durumu kaldıramayıp belli bir süre sonra çöker (bu sorunu bizzat yaşadım). Ancak hattınız fiberse, böyle bir problem olmaz; bu durumda modem arızalı olabilir.

VDSL modem önerisi: Keenetic Hopper DSL

Fiber modem önerisi: Keenetic Hopper

Fiyat olarak daha uygun modemler var tabii ki de bunlar üst segment modeller eğer internet hızınızı, bağlantı şeklinizi ve şu anki modemi yazarsanız daha fazla seçenek verebiliriz.

Paketimiz 50MB biz anca 35 alıyoruz bundan mıdır acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…