Wierotten Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 122 24 Ağustos 2021 #1 Selamlar. 4-5 bin lira arasında monitör dahil oyun odaklı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Valorant CS:GO gibi oyunları 60 FPS oynatsın yeter.
Selamlar. 4-5 bin lira arasında monitör dahil oyun odaklı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Valorant CS:GO gibi oyunları 60 FPS oynatsın yeter.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.272 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #2 Piyasadan haberin yok herhalde. Turbox'tan öteye geçemezsin o parayla.
Kakaolu Puduk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 1.780 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Times Square Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim :) 24 Ağustos 2021 #3 Max Caulfield dedi: Piyasadan haberin yok herhalde. Turbox'tan öteye geçemezsin o parayla. Genişletmek için tıkla... APU sistemle güzel bir monitör alınabilir bence bu bütçeye. Kakaolu Puduk dedi: APU sistemle güzel bir monitör alınabilir bence bu bütçeye. Genişletmek için tıkla... PC HOCASI-GG3 / INTEL i3-12100F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar Oyuncular için hazırladığımız hazır oyuncu bilgisayarı PC HOCASI-GG3 sizlere AMD’nin işlemcisi Ryzen 5 1600af ile sunuluyor. www.gaming.gen.tr Bu sistem olabilir ama monitör ne alınır bilemiyorum.
Max Caulfield dedi: Piyasadan haberin yok herhalde. Turbox'tan öteye geçemezsin o parayla. Genişletmek için tıkla... APU sistemle güzel bir monitör alınabilir bence bu bütçeye. Kakaolu Puduk dedi: APU sistemle güzel bir monitör alınabilir bence bu bütçeye. Genişletmek için tıkla... PC HOCASI-GG3 / INTEL i3-12100F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar Oyuncular için hazırladığımız hazır oyuncu bilgisayarı PC HOCASI-GG3 sizlere AMD’nin işlemcisi Ryzen 5 1600af ile sunuluyor. www.gaming.gen.tr Bu sistem olabilir ama monitör ne alınır bilemiyorum.