5000 TL'ye Monitör Dahil Sistem Önerisi

ahmet421

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2018
Mesajlar
100
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, bütçe 5000'i 100, 200 TL aşabilir. Önceden de forumda birtakım tavsiyeler istemiştim fakat dengesiz kur yüzünden o günün hesabı bütçeyi aştı.

Dediğim gibi sisteme monitör de dahil olacak, 21 inc. olmalı. Hertz takıntım yok, 75 ve 60 arasında pek bir fark yoksa bütçeyi zorlamamak için 60 hertz'i tercih ederim.

Ultra takıntım yok, medium, low ayarlarda bir oyunu oynayabilirim. Önemli olan o oyunu oynayabilmem. Grafik açı değilim.
Çok sık bilgisayar değiştirebilecek biri değilim, şu an kullandığım bilgisayarın ekran kartı GeForce 7900 GS :). Notebook ekran kartı olacak geçiyor fakat dxdiag verilerinde yazan bu.

Overclock yapma, bileşenleri zorlama gibi bir şey yapmayacağım. Benim için sistemin uzun ömürlü olması ve parça gelişimine açık olması uygundur. Normalde 5000 TL'ye beni çok uzun süre götürecek bir bilgisayar toplayabilirdim fakat işin içine monitör de girince hesap karışıyor. O yüzden yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür eder, monitörün pek de ön planda olmasının önem arz etmediğini belirtmek isterim.
Günceldir.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı