5000 TL'ye monitör önerisi

500 TL fazla ama kendim kullanıyorum memnunum, daha ucuz olsun diyorsan 4-5k aralığında diğer modelleri var 165Hz onlara bakabilirsin.
MSI Optix MAG301CR2 29.5" 200Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Premium WFHD Curved Oyuncu Monitör

Tüm oyunlar 6600 ile 2K da iyi iş çıkarmaz. Rekabetçi veya FPS oyunlarında biseyler yapabilir belki.

Tüm oyunlar 6600 ile 2K da iyi iş çıkarmaz. Rekabetçi veya FPS oyunlarında biseyler yapabilir belki.
5k bütçe varken neden 144hz 23 monitör alsın ki? Sistemini elbet değiştirir ileride monitörü hangimiz kırmadıkça değiştiriyoruz?

Hoparlör ve HDR olursa güzel olur ve de IPS panel mi VA panel mi bi karar veremedim hikaye tarzı, FPS tarzı, rekabetçi tarzı oyunlar oynayacağım

5k bütçe varken neden 144hz 23 monitör alsın ki? Sistemini elbet değiştirir ileride monitörü hangimiz kırmadıkça değiştiriyoruz?
Fazla para vermeye gerek yok bu sisteme.
Hoparlör ve HDR olursa güzel olur ve de IPS panel mi VA panel mi bi karar veremedim hikaye tarzı, FPS tarzı, rekabetçi tarzı oyunlar oynayacağım
IPS den şaşmayın.

Fazla para vermeye gerek yok bu sisteme.

IPS den şaşmayın.
Size önerdiğim ürün IPS ve VA panel fiyatıda istediğiniz gibi her türlü sistemde kullanırsınız ileriye dönük monitör olur. Daha uygun olsun diyorsanız aynı markanın 144-165 hz ürünleri var 3-4k arası onlara bakabilirsiniz tavsiyem almışken iyisini alın ileride sisteminizi değiştirince yüksek monitör almak isteyeceksiniz çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı