5000 TL'ye mouse ve mouse pad onerisi

ugur111

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, anlik olarak Logitech G203 kullanıyorum ve orta tusu bozulduğundan ve kablosuz mouse kullanmak istedigimden degistirmek istiyorum. Yaklasik olarak 5000 TL gibi bir bütçem var kaliteli bir mouse pad ve mouse almak istiyorum mouse tutus seklim claw ve G203'ten biraz buyuk ya da esit buyuklukte fareler uygun olur.

Şu an fiyatının ve stok durumunun ne olduğunu bilmemek ile birlikte yaklaşık 1.5 yıldır son derece yüksek memnuniyet ile kullandığım razer naga v2 pro'yu öneriyorum. Oyun türlerine göre 3 çeşit yan tuş takımı değişimi sağlayabiliyorsunuz, şarjı uzun gidiyor, ister kablolu, ister kablosuz kullanıma uygun.

Ekstra bütçe oluşturduğunuz zaman da razerin uyumlu şarj standını alıp, kablosuz şarj uygulamasına da geçmiş olursunuz.

Pad olarak yıllardır hep steelseries düz siyah modelini kullanırım, gayet konforlu ve verimli ürünler.

Hocam iyi fiyat dağılımı olsun diye onu koydum.

O fiyata çok daha iyisi alınır. Çok kötü bir fare önerdiniz yani.

Mouse önerim;

Bütçe artarsa kesinlikle bunu öneririm. Çok çok iyi bir mouse.

Mousepad önerim;

Dostum bu mouseu al geç ön siparişte şu an. Mouse pad olarak da bunu alıp geçebilirsin.
Bütçe biraz daha artarsa daha kaliteli fareler da olabilir mesela bu mouse alınıp yanına şu mouse pad alınabilir. 2.önerdiğim mouse profesyonel bayağı ilki de aynı özelliklerle bayağı kaliteli bir mouse sadece marka farkı var içerik aynı.

Hitscan'e de kesinlikle göz atmalısın bayağı memnun kullanıcıları.

Bütçenizi artıramazsanız 2.449₺ gibi bir fiyata VXE Mad R'de kesinlikle alınır. @ugur111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…