Ajay Ghale
Hectopat
10 fps le mi ?Ben 8 yıllık laptop’umla ekran kartı sıcaklığı 105 derece sabit oyun oynuyorum.![]()
![]()
10 fps le mi ?Ben 8 yıllık laptop’umla ekran kartı sıcaklığı 105 derece sabit oyun oynuyorum.![]()
![]()
Monsterla ilgili çok şikayet gördüm onu o yüzden elemiştim.HP Pavilion veya Monster de bakabilirsin.
Anladım hocam.Monsterla ilgili çok şikayet gördüm onu o yüzden elemiştim.
Gayet akıcı oynanıyor Mhz değerlerim stabil kart %99 kullanılıyor ama tabii ömrünü kısaltıyordur.10 fps le mi ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hocam dediğiniz gibi 1650 daha mantıklı fakat HP nin o fiyat bandındaki ürünleri TN panel.5000 TL'ye GTX 1050 almak hatadan başka bir şey olmaz. @FarXX hocamın attığı bilgisayarda olduğu gibi R5 3550H + GTX 1650 ikilisine sahip olan bir bilgisayar almak çok daha mantıklı olacaktır. Ayrıca HP'nin Voucher(Para İadesi) kampanyası devam ediyorsa ve kullanabilirsen 480 TL gibi bir parayı da iade alacaksın.
Yada i5 9300H + GTX 1650 ikilisi olan modellere bakılabilir. Özellikle HP'de bulabilirsen 5500 TL civarı bilgisayarı daha ucuza alabilirsin.
Örnek olması adına bu ürün alınabilir. Biraz baktığım sanırım Voucher programı hâlâ devam ediyor. Yukarıda bahsettiğim Voucher programı ile 480 TL para iadesi ile 4700 TL gibi bir fiyata gelecek. Belgelerinde ekranın IPS olduğu belirtilmiş. Linkteki ürünün tek sıkıntısı bellekler 2x4 şeklinde yani yükseltme yaparken biraz uğraştırır.hocam dediğiniz gibi 1650 daha mantıklı fakat HP nin o fiyat bandındaki ürünleri TN panel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.