5000 TL'ye parfüm önerisi

theking1967

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, saygı değer forum üyeleri, kendimce yeni yeni parfüm koleksiyonu yapmaya başlıyorum. İlk parfümüm 212 VIP EDT Gris'ini tercih ettim. Çok güzel kokuyor ama yayılımı 1-2 saat. Benim aradığım parfümün en azından kapalı alanda 3-4 saat ortama yayılmasını istiyorum. Özellikle seçtiğim bir koku ayarı yok. İlk parfümü beğendiğim ve o tarz olabilir demek için yazdım ve birkaç tane ürün buldum Boyner'den. Bunları deneyen, kokusunu önerecek olan var mıdır? Not: Boyner'e gidip kokularını da deneyeceğim.

1.Parfüm
2.Parfüm
3.Parfüm
4.Parfüm
5.Parfüm
6.Parfüm
7.Parfüm
8.Parfüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma ama liste çok alaksız olmuş kimisi yaz kokusu kimisi kiş çorba olmuş dior elixire bak
Doğrudur hocam ben aman şaham bir bilgim olduğunu söylemiyorum gördüğüm merak ettiğim kokuları attım varsa bunları deneyenlerin yorumunu yada forum üyelerinin kış yaz fark etmeksizin önermek istediğini parfümlerini görmek için açtım yorumunuz için teşekkür ederim.

Tamamdır hocam sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…