5000 TL'ye PC Toplama

bakaykutçum

Decapat
Vatan'dan bu sistemi toplamayı düşünüyorum, biliyorum Vatan dışından daha ucuza toplanabilir ama sadece oradan alabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
pc.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
100 Lira daha ekleyip RX 570 almanız daha iyi olur. Gerekirse RAM'i şimdilik 8 alın, o farkla ekran kartını yükseltin.
o kartı bilmiyorum hocam yeni mi çıktı
100 Lira daha ekleyip RX 570 almanız daha iyi olur. Gerekirse RAM'i şimdilik 8 alın, o farkla ekran kartını yükseltin.
bir de güç kaynağı hakkında bilginiz var mı kasanın içinden gelen 500 W 80 plus kaynak yeterli olur mu ve güvenilir olur mu

o kartı bilmiyorum hocam yeni mi çıktı

bir de güç kaynağı hakkında bilginiz var mı kasanın içinden gelen 500 W 80 plus kaynak yeterli olur mu ve güvenilir olur mu
PSU sorun çıkarmaz. RX 570 vs 1050Ti karşılaştırması için şu videoya bakabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PSU sorun çıkarmaz. RX 570 vs 1050Ti karşılaştırması için şu videoya bakabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

teşekkürler ilgilendiğiniz için MSI RX570 ARMOR 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar ürün bu dimi indirimde sanırım şansıma

müsait misiniz acaba siz onaylarsanız şuan alabilirim :D

Son düzenleme:
şuan vatanda 8gb olanı 1299 tl alıyorum o zaman fiyatı mükemmel
Alınabilir seçeneğiniz sadece vatan ise tabiiki yoksa 100-200 fazlasına başka sitelerde rx580 dahi vardı bu sıralar. Değerlendirebiliyorsanız onları da değerlendirin derim.Çok daha avantajlı olabilirsiniz. Mesela RX 580 sizin söylediğiniz fiyata vatan şartını kaldırabiliyorsanız bu attığım linktekini alıp aynı fiyata daha yüksek model olarak sahip olabilirsiniz.

Alınabilir seçeneğiniz sadece vatan ise tabiiki yoksa 100-200 fazlasına başka sitelerde rx580 dahi vardı bu sıralar. Değerlendirebiliyorsanız onları da değerlendirin derim.Çok daha avantajlı olabilirsiniz. Mesela RX 580 sizin söylediğiniz fiyata vatan şartını kaldırabiliyorsanız bu attığım linktekini alıp aynı fiyata daha yüksek model olarak sahip olabilirsiniz.
teşekkürler yardımlarınız için aldım şuanda vatandakini ödemeleri babam yapıyor açıkçası ve vatana güveniyor şimdi başka yerden alsam herhangi bir sorunla karşılaşsam bir şey diyemem ondan dolayı vatandan alıyorum kendim de fazla bilgi sahibi değilim güvenemiyorum internet sitelerine

teşekkürler yardımlarınız için aldım şuanda vatandakini ödemeleri babam yapıyor açıkçası ve vatana güveniyor şimdi başka yerden alsam herhangi bir sorunla karşılaşsam bir şey diyemem ondan dolayı vatandan alıyorum kendim de fazla bilgi sahibi değilim güvenemiyorum internet sitelerine
Rica ederim babanız da haklı tabii ama hepimiz kendi tecrübelerimize göre yönlendirme yapıyoruz zaten. Olsun bize hayırlı olsun demek düşer. Güle güle eskitirsiniz umarım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı