Sonradan 360mm sıvı soğutma gibi fantezilere girişmeyeceksen şu kasa yeterli.
Üste 360mm takılabiliyor ama anakart ve RAM'e göre değişiklik gösterebiliyor sığıp sığmayacağı.Phanteks Eclipse G360A, Mid Tower, Drgb, Oyuncu Bilgisayar Kasası - Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Phanteks Eclipse G360A, Mid Tower, Drgb, Oyuncu Bilgisayar Kasası - Siyah fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Phanteks Eclipse G360A, Mid Tower, Drgb, Oyuncu Bilgisayar Kasası - Siyah özelliklerini incele, 3.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İlla bütçemin tamamını kullanayım dersen de G500a var.
Soğutucu ismini doğru yazdığından emin misin? Ek olarak soğutucu bütçen nedir?
Sen bence neye ne kadar vereceğini nereden alınacağını yaz. Soğutucu bunu alabilirsin.Soğutucu ne önerisiniz hocam ısınmasını istemiyorumda.
Bu model epey uygun fiyatlı, tavsiye ederim. İçindeki güç kaynağını satarsın, kasa daha da ucuza gelmiş olur.Bütçem soğutucu için 2500 hocam ama Sinerji'den topluyorum. Orada kasa montajı için oradan almam gerektiği söylendi. AS500'müş.
Hocam sana kasa, PSU ve soğutucu mu lazım?
Hocam sana kasa, PSU ve soğutucu mu lazım?
Evet hocam.
VENTO VG20AL Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 750W 80Plus PSU | ITOPYA
VENTO VG20AL Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 750W 80Plus PSU En iyi fiyat seçenekleri ile VG20AL-750W ITOPYA'dawww.itopya.com
DeepCool AK400 Zero Dark İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AK400 Zero Dark İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 Zero Dark İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.263,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Soğutucu ışıklı olsun istersen.
ID-COOLING SE-224-XTS ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-224-XTS ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Anlamadım hocam.Kasa Sinerji'den olursa daha iyi olur çünkü orada montaj şartı var.
Anlamadım hocam.