5000 TL'ye RTX 2080 sisteme işlemci önerisi

Ryzen 5600 alabilirsin.

5600 6 çekirdek 2800 lira civarında buldum. 6 çekirdek ve 8 çekirdek arasında fark olmaz mı? Daha iyi bir işlemci yok mudur?

5600 alıp geçin. O anakart olmamamış ama.

Anakart neden olmamış bilmediğimden soruyorum yanlış anlama :)

Az bütçe artarsa bu.

Buna da baktım teşekkür ederim...5300 TL. O civarda en iyisi bu mu sizce?

5600 6 çekirdek 2800 lira civarında buldum. 6 çekirdek ve 8 çekirdek arasında fark olmaz mı? Daha iyi bir işlemci yok mudur?

Anakart neden olmamış bilmediğimden soruyorum yanlış anlama :)

Buna da baktım teşekkür ederim...5300 TL. O civarda en iyisi bu mu sizce?

Arada düzgün tekli çekirdek farkı yok, 5800X alınmaz amaç oyunsa ya bütçeyi aşıp 5800x3D alın ya da 5600.

Son düzenleme:
Anladım. Benim şu an kullandığım işlemci Ryzen 5 1600X. Ryzen 5 5600'e geçtiğimde performans farkı yaşarım diye düşünüyorum? Almaya değerse hemen siparişi vereceğim.

İşlemci gücünde %70 fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci gücünde %70 fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci geldi takıyorum ama ekrana görüntü gelmiyor ve power tuşuna basılı tuttuğumda bilgisayar kapanmıyor. Araştırdım biraz bios sürümüyle alakalı olabilirmiş. benim bios sürümü F24 onu öğrendim. Ama şuan hangi sürümü seçip indirsem kursam bilemedim anakartı bozmak istemiyorum. Sitesine girdiğimde bir sürü bios sürümü var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı