5000 TL'ye RX 560 sistem alınır mı?

Hocam bu topladığım sisteme bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Dediğin oyunlar işlemci ağırlıklı olduğu için bu sistemle çok daha fazla FPS alırsın

1 yıl garantili ise 2. el gibi duruyor.

Neo 3A-1050Ti - Game Garaj bunu almak daha mantıklı.

500 TL ekleyebiliyorsanız kesinlikle bunu alın:

165Hz monitörü de ekleyin sisteme bu adam duvara bakmayacak yalnıza kasa alıp. 5000 TL'ye sistem + monitör + klavye + mouse + kulaklık diyor herkes alınmaz demiş veya dümdüz kasa atmış.

Bu topladığım sisteme ne diyorsunuz hocam @kino.

@messinicocugu monitör 60Hz, depolama birimi göremedim. 3600 avantajı olsa da diğer yerlerden geri kalıyor. RX 460 2 GB ile 560 4 GB arasında önemli fark var.

Unutmuşum yazmayı bu hocam:
Monitör de bu olabilir 60Hz olduğunu görmemişim:

Açıkçası bu 3 sayfanın aksine bu sistemin rahatlıkla alınabileceğini düşünüyorum. Kim neden 5000 TL bütçeye 165Hz monitörlü, RX 560 4 GB ve 480 GB SSD'li komple sistemi ve ekipmanları beğenmemiş çözemedim. R3 1200'ü satar 300-400 TL daha ekleyip 3100/1600 AF alır ikinci elden bitti gitti.

Sadece sistem mi 5000 TL?
Monitör, kasa ve ekipmanlar dahil 5000

1050 ti li baya aradım ama monitör dahil bulamadım 560 beni 70 80 fps te idare edicek ve drop yaşamazsam çok sorun değil.
İşlemci vardır diye tahmin ediyorum onu da yazar mısınız?
küçük resimlerde var
Tek tek toplamak istemiyom normalde. Kulaklık, mouse ve klavye ihtiyacımda yok ama monitör ve kasa yetiyor gibi 5000 tL ye işimi görse gene yeter lol, valoda ortalama 70 80 fps gene okeyim
Monitör ve dediğiniz ekipmanlar dahilse alınabilir. Sadece kasa ise alınmaz. @messinicocugu hocamın attığı sistemlere bakabilirsiniz. GTX 1050 Ti, RX 560'dan daha güçlü bir kart.

1050 Ti'lere bayağı bakındımda monitörle 6500 TL'ye falan denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…