5000 TL'ye RX 570 sistem alınır mı?

Katılmıyorum 5000 TL'ye alınabilir, ancak 5000 TL'lik performans beklenmeli. Aynı fiyata ikinci elden daha iyisi de toplanamaz @SN855 hocam bir süredir uzak piyasadan herhalde.

Arkadaşım kendisi bu PC'de her oyunu oynuyordu ve sıkıntı yoktu kasmıyor soğutması iyi anakartı bozuldu diye satıyor yeni PC dizicekmiş.

Daha iyisi bulunmaz diye düşünüyorum, fakat başka SSD almanızı öneririm, onun dışında parçalar temiz ise kesinlikle alınabilir.

Arkadaşım kendisi kullanıyordu her oyunu gözümün önünde yüksek FPS değerlerinde oynuyordu anakart yok bir tek 2. el anakart Adana içi önerebilir misiniz? Fazla fiyat uçmasın rica ediyorum :D

Arkadaşım kendisi kullanıyordu her oyunu gözümün önünde yüksek FPS değerlerinde oynuyordu anakart yok bir tek 2. el anakart Adana içi önerebilir misiniz? Fazla fiyat uçmasın rica ediyorum :D
Anakart olarak en düşük B450M K öneririm,sıfır hali 1350 tl ye satılıyor.
Yaşadığınız yere yakın 2. elde max 800 tl olacak şekilde alabilirsiniz.

Anakart olarak en düşük B450M K öneririm, sıfır hali 1350 TL'ye satılıyor.
Yaşadığınız yere yakın 2. elde Max 800 TL olacak şekilde alabilirsiniz.

Teşekkürler :D

Katılmıyorum 5000 TL'ye alınabilir, ancak 5000 TL'lik performans beklenmeli. Aynı fiyata ikinci elden daha iyisi de toplanamaz @SN855 hocam bi süredir uzak piyasadan herhalde

Sadece kasa ve PSU'da GET yok, ki ben bunları sadece 10 dakikalık bir göz gezdirme ile buldum. Biraz daha detaylı arastirildigi taktirde cok daha iyisi bile toplanır. Ekran kartı yerine alternatif olarak GTX 970 de kullanilabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı