T Tolga Durgun Kilopat Katılım 20 Temmuz 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Merhaba. RX 6600 XT arıyorum bütçem 5000 TL. Daha fazla param yok mining yapılmamış fazla kullanılmamış yorulmamış temiz bir kart olsun. ASUS/MSI/GIGABYTE gibi markalar tercihim.
Merhaba. RX 6600 XT arıyorum bütçem 5000 TL. Daha fazla param yok mining yapılmamış fazla kullanılmamış yorulmamış temiz bir kart olsun. ASUS/MSI/GIGABYTE gibi markalar tercihim.
L Legendknights Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 948 Çözümler 3 5 Ocak 2024 #2 Sahibinden'e falan bakıp bulabilirsin. Burada ya da farklı forumlarda satanlar da oluyor
T Tolga Durgun Kilopat Katılım 20 Temmuz 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 Aslında buraya konu açmamın amacı belki birisi satıyordur bana ulaşır diye açtım ama başlık sonradan forum tarafından düzeltilmiş
Aslında buraya konu açmamın amacı belki birisi satıyordur bana ulaşır diye açtım ama başlık sonradan forum tarafından düzeltilmiş
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #4 Tolga Durgun dedi: Aslında buraya konu açmamın amacı belki birisi satıyordur bana ulaşır diye açtım ama başlık sonradan forum tarafından düzeltilmiş Genişletmek için tıkla... O zaman ikinci el alıcı adı altında bir konu aç belki biri satıyordur.
Tolga Durgun dedi: Aslında buraya konu açmamın amacı belki birisi satıyordur bana ulaşır diye açtım ama başlık sonradan forum tarafından düzeltilmiş Genişletmek için tıkla... O zaman ikinci el alıcı adı altında bir konu aç belki biri satıyordur.
T Tolga Durgun Kilopat Katılım 20 Temmuz 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #5 Forumu kullanmayı bilmiyorum yanlış yere açmışım demek ki
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #6 Tolga Durgun dedi: Forumu kullanmayı bilmiyorum yanlış yere açmışım demek ki Genişletmek için tıkla... Olur öyle şeyler. İkinci elden konuyu açıp kriterlerinizi yazın belki birinde vardır.
Tolga Durgun dedi: Forumu kullanmayı bilmiyorum yanlış yere açmışım demek ki Genişletmek için tıkla... Olur öyle şeyler. İkinci elden konuyu açıp kriterlerinizi yazın belki birinde vardır.
T Tolga Durgun Kilopat Katılım 20 Temmuz 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #7 Onu sanırım yapamayacağım 500 mesaj atmam gerekli gibi bir şey okudum şimdi
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #8 Tolga Durgun dedi: Onu sanırım yapamayacağım 500 mesaj atmam gerekli gibi bir şey okudum şimdi Genişletmek için tıkla... Bir kural vardı sanırım ya mesaj yada 1 yılı doldurmak eğer doldurmadıysanız mecbur sarı siteden falan bakacaksınız.
Tolga Durgun dedi: Onu sanırım yapamayacağım 500 mesaj atmam gerekli gibi bir şey okudum şimdi Genişletmek için tıkla... Bir kural vardı sanırım ya mesaj yada 1 yılı doldurmak eğer doldurmadıysanız mecbur sarı siteden falan bakacaksınız.