5000 TL'ye Ryzen 5 2600 ve RX 590 Sistem Toplama

U.Altun

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
IMG_20190913_155257.jpg

Donanım Arşivi DAD2'yi özelleştirerek bu şekilde bir sistem topladım. Sizce nasıl? Alınır mı?
Fiyat 4980 ₺ oluyor.

En fazla 5000₺ olmak üzere, sistemde değişiklik yapabilirim. Daha performanslı parça varsa, konu altına belirtebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim topladığım sistem nasıl peki? Veya önerebileceğiniz laptop var mı?
Sizin topladığınız sistem de iyi ama benim önerdiğim ekran kartının performansı daha iyi ve güç tüketimi daha düşük. Bu bütçede laptop almanızı önermem. 5000 TL'ye en fazla GTX 1050 Ti ekran kartı olan bir laptop alabilirsiniz.
Bütçeyi 5500 TL yapabilirseniz, bunu öneririm.

Sizin topladığınız sistem de iyi ama benim önerdiğim ekran kartının performansı daha iyi ve güç tüketimi daha düşük. Bu bütçede laptop almanızı önermem. 5000 TL'ye en fazla GTX 1050 Ti ekran kartı olan bir laptop alabilirsiniz.
Bütçeyi 5500 TL yapabilirseniz, bunu öneririm.
Laptop benim için daha avantajlı oluyor. Hem üniversiteyi programlama üzerine okuyorum. Hem oyun oynuyorum. Bu önerdiğiniz laptop 8gb ve ekran kartı Ti modeli değil bu eksiklik olur mu benim için

Laptop benim için daha avantajlı oluyor. Hem üniversiteyi programlama üzerine okuyorum. Hem oyun oynuyorum. Bu önerdiğiniz laptop 8GB ve ekran kartı Ti modeli değil bu eksiklik olur mu benim için?
GTX 1050 Ti güncel oyunlarda zayıf kalmaya başladı. GTX 1650'nin de ömrü çok uzun değil. Güncel oyunları takip eden biriyseniz masaüstü bilgisayar almanızı öneririm. Oynadığınız belli başlı oyunlar varsa ve sizin için bu oyunlarda iyi performans vermesi yeterliyse dizüstü bilgisayar alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı