T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.337 Çözümler 6 17 Eylül 2022 #21 metehn06 dedi: Kasası nasıl bir tık dandik geldi kasalardan fazla anlamam. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 sinin kasasıda aynı.
metehn06 dedi: Kasası nasıl bir tık dandik geldi kasalardan fazla anlamam. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 sinin kasasıda aynı.
metehn06 Centipat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #22 TheDarkS16 dedi: Hocam 2 sinin kasasıda aynı. Genişletmek için tıkla... hayır ondan bahsetmiyorum ikisinden birini aldım diyelim kasaları güzelmi?
TheDarkS16 dedi: Hocam 2 sinin kasasıda aynı. Genişletmek için tıkla... hayır ondan bahsetmiyorum ikisinden birini aldım diyelim kasaları güzelmi?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #23 metehn06 dedi: Hayır ondan bahsetmiyorum ikisinden birini aldım diyelim kasaları güzel mi? Genişletmek için tıkla... İksinin de kasası ve PSU'su kötü, satıp değiştirmenizi öneririm.
metehn06 dedi: Hayır ondan bahsetmiyorum ikisinden birini aldım diyelim kasaları güzel mi? Genişletmek için tıkla... İksinin de kasası ve PSU'su kötü, satıp değiştirmenizi öneririm.
metehn06 Centipat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #24 ArthurMorgan33 dedi: İksinin de kasası ve PSU'su kötü, satıp değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... satıp başka bulmak sonra geri montaj falan biraz uğraştırır gibi çokmu kötü mesela pc acıkken bi anda elektrikler falan gitti psu sıkıntı yaşarmı
ArthurMorgan33 dedi: İksinin de kasası ve PSU'su kötü, satıp değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... satıp başka bulmak sonra geri montaj falan biraz uğraştırır gibi çokmu kötü mesela pc acıkken bi anda elektrikler falan gitti psu sıkıntı yaşarmı
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #25 metehn06 dedi: Satıp başka bulmak sonra geri montaj falan biraz uğraştırır gibi çok mu kötü mesela PC acıkken bir anda elektrikler falan gitti PSU sıkıntı yaşarmı. Genişletmek için tıkla... Yaşayabilir, çünkü o sistem o PSU'ya emanet edilmez.
metehn06 dedi: Satıp başka bulmak sonra geri montaj falan biraz uğraştırır gibi çok mu kötü mesela PC acıkken bir anda elektrikler falan gitti PSU sıkıntı yaşarmı. Genişletmek için tıkla... Yaşayabilir, çünkü o sistem o PSU'ya emanet edilmez.