5000 TL'ye sistem önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar malum indirim ayı geldi. Bende ne zamandan beri PC toplamaya çalışıyorum ve denk gelen para bu kadar. 3 4 ay önce 4000 TL'ye olan sistemler şimdi 6k. Aklıma takılan şey bu şu an Black Friday indirimleri var ama dolarda düşmeye başlıyor. Sizde dolar daha da düşer mi yine bekliyeyim mi yoksa şimdi mi alayım vallahi çok şanssız biriyim zor para buluyoruz PC toplamak için o da öyle bir zamana denk geliyor ki. Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.( bu arada 11.11 indirimi sadece bugün mü geçerli)

7.50 altını görmez bence grafiğe bakıp tahminde bulunabilirsin. Ayrıca N11 indirimlerini kaçırdınız ben 850 TL indirim ile güzel bir sistem topladım kendime.

Doların düşeceği kadar düştüğünü sanıyorum. Çoğu zaman beklemek doğru olmaz. Ülkemizde malum dolar kuru artmasa bile sürekli bir şeyler artışta. Direkt olarak alın. Fakat şu da aklınızda bulunsun, almak istediğiniz parçaların fiyatlarını bir kenara not edin. Çoğu firma indirim değil bindirim yapıyor. Özellikle Hepsiburada Kasım indirimi adı altında yapılan bindirimi gördüğüm zaman çok üzülmüştüm ülkemizin haline.

Doların düşeceği kadar düştüğünü sanıyorum. Çoğu zaman beklemek doğru olmaz. Ülkemizde malum dolar kuru artmasa bile sürekli bir şeyler artışta. Direkt olarak alın. Fakat şu da aklınızda bulunsun, almak istediğiniz parçaların fiyatlarını bir kenara not edin. Çoğu firma indirim değil bindirim yapıyor. Özellikle Hepsiburada kasım indirimi adı altında yapılan bindirimi gördüğüm zaman çok üzülmüştüm ülkemizin haline.

Bindirim derken tam anlamadım. Zaten ben bekleye bekleye başımı yaktım :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bindirim dedikleri şey;
Ürün 20 Türk lirası iken indirim gelince ürün 40 liradan 30 liraya düşmüş gibi gösteriliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı