nobody7741

Decapat
Merhaba arkadaşlar sizden bilgi almak için bu konuyu açtım. SSD alacağım fakat sonraki zamanlarda alacağım. Sizce hangi sistemi almayım günümüzdeki güncel oyunları kaldırır mı? FPS sorunum olur mu? İşlemci ekran kartına yeterince besler mi? Bir sorun olur mu? Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle paylaşım yaptığın firma sanıyorum Vatan bilgisayar, kesinlikle bütçeni orada ziyan etmeni tavsiye etmem.
İntel' e çok hakim değilim ama ısrarla İntel istiyorsan, konuya daha hakim birileri sana sıfırdan bir sistem çıkarsın bence, benim bile içime sinmedi paylaşımların.
Sinerji sitesinden bir paylaşım yapayım, konuya dahil olan arkadaşlar hem bunun üzerine yorum yapabilir hem de İntel tarafında sana güzel bir sistem çıkarır diye umuyorum.

Son düzenleme:
Böyle bir sistemin çok daha iyi olacağı görüşündeyim. Ancak yine de bütçeyi arttırıp hazır PC topluyorken 16 GB RAM almanı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen sana toplayayım:
Buyur hocam mis gibi sistem sadece ssd yok ve biraz pahalı ama iyi parçalar var.

Ha bu arada fiyatı gözükmemiş 5.214,32 TL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…