5000 TL'ye sistem toplama

GTX 780 Ti gibi bir karta bunları sorman çok ayıp olmuş. O dediğin oyunları ve piyasada bulunan tüm oyunları ultra da hiç kasmadan oynatır.

4K Monitör de bile Ultra açar. Ayrıca Z97 MPower senin kullanış amacına göre değil yani tavsiye etmem
2x8 olursa nasıl performanslı oluyor bi anlatır mısın şu RAM yapılarını bir türlü anlamadım ama Ram kanallarının hepsini doldurunca da performanslı oluyor diye biliyorum.
Yok ben performans olarak sadece markayı kastettim yoksa 4x4 almak 2x8den daha performanslı tabiki Yani fazla yanlış anlamamissin Ram işini

Dostum performans sistemi olmuş. Bu kasayı zorlayabilecek oyun yok henüz tabiki oynatır..

Peki teşekkürler ama Recep abi Gskill marka RAM lerin çok kaliteli olduğunu söylemişti ben o yüzden seçtim ama Corsair de yapabiliriz o da kaliteli.

Peki teşekkürler ama Recep abi Gskill marka RAM lerin çok kaliteli olduğunu söylemişti ben o yüzden seçtim ama Corsair de yapabiliriz o da kaliteli.
Evet Gskill kalitelidir ama oyun yönünden Corsair daha iyidir. Hatta geçen bir sistem toplama videosu vardı Recep abinin belki farketmişsindir 2x8 Corsair seçmişti

Sağlamlığını bilmem ama benim seçtiğim MSI çünkü MSI çok kaliteli bir firma hiç şüphen olmasın seçtiğim karttan.

Anakartı üstte verdiğim linklen değiştirir ve işlemci soğutucusu eklersen sistem 10 numara olur
Dostum ben sürekli soruyorum farkındayım fakat hiç anlamıyorum ) Senin verdiğin anakart Ahmet arkadaşın eklediğine göre daha mı sağlam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…