5000 TL'ye sistem toplama

parisapo

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Hırdavat
sisteme.png

Merhaba arkadaşlar 5000 TL'ye kendim bir sistem yaptım fakat sorularım olacak...

Öncelikle 5000 TL'yi en fazla 100 lira geçebilirim..

Şuan elimde LG Flatron marka 20 inç hd 1280x960 monitör var 2007'den kalma olması lazım...

Bu sistemin ekran kartını değiştirip GTX 780 Ti alsam mı üstüne 500 lira biner veya monitörü mü değiştirsem? Ha unutmadan 31 ağustosa kadar AMD ekran kartı alanlara 3 oyun hediye imiş Steam'den. Ve sizin başka sistem önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rami düşürmüşssünüz, Sıvı soğutma tehlikeli değil mi ? güç kaynağı yok bu arada galiba iki ekran kartı arasındaki fark ne tam olarak ve sizin anakartınıla benimki arasındaki?

Evet tehlikeli, pompa bozulursa falan su dolaşmadığı anda işlemcin yanar belki. Ama hava soğutmada ısıyı emen plaka sayesinde fan bozulsa bile sıcaklık değeri yavaş yavaş artmaya başlıyor. O kadar da takılmamak gerek, ben daha hiç sıvı soğutma arızasından işlemci yakan görmedim bu forumda.

8 GB ram yetmediği günlere daha çok var, sadece oyun oynayacaksan eğer.

Heryerde tonlarca neden bulabilirsin, hem nVidia'yı tercih etmek için, hem AMD'yi tercih etmek için. Bana sorarsan bütçeye göre karar verilmeli. Aradaki farkı başka bir donanım ile değerlendirmeyeceksen 780Ti derim.

MSI gaming serisi anakartlar fiyat, performans ve kalite olarak oldukça güzel. Oc potansiyeli olarakta o anakarttan önde.

Gerekirse 5-6 ay sonra ram ekleriz.. Ama koydunuz kasa midt gtx780ti sığacanı sanmıyorum... İki ekran kartı arasında çok fark var mıdır?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı