5000 TL'ye sistem toplama

@Furkovic 5 ile 7 arasındaki fark böyle. 3'ten de bahsediyorlar arada. Zaten fiyat farkı yok 5 al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Furkovic 5 ile 7 arasındaki fark böyle. 3'ten de bahsediyorlar arada. Zaten fiyat farkı yok 5 al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu ile alakası yok ancak soruyorum, sizce 3-5 FPS farkı için 400 TL fazla vermek doğru mudur? AMD daha ucuz ama alt üst aynı özelliklerde. Kısıtlı bütçemiz varsa hangisini önerirsin?

( R9 290X PCS+ ile GTX 780 Ti kartlarından biriyle karşılaştırma yaparsan sevinirim. )

Son olarak böyle bir sistem yaptım umarım parçaların hepsini vatanda bulabilirim. Bu arada monte işini nasıl yapıyolar? Orada... Sıvı soğutmayı bilmediğim ve bütçem olmadığı için kaldırdım. Bu PC'nin soğutması yeterli olur mu?

Dostum birde AMD'nin yazılım desteği nVidia'ya göre azmış diyorlar. Daha önce amd kullanmadım ama internetteki genel durum böyle :) @owen_1

sistem2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı