Merhaba ben en iyi, oyunları en yüksek şekilde hiç kasmadan oynamak istiyorum. Bütçe 5000Tl hiç anlamadığım için size danıştım, bana en sağlam oyun pc'si önerir misiniz?
Konuyu inceleyebilir ya da birazcık forumda daha önce açılan sistem toplama konularına bakarak toplamaya çalışabilirsiniz. Belirli bir şeyler oluşunca uygun mudur değil midir diye sorabilirsiniz buradaki bilgili arkadaşlara.
Vatan'daki %25 ile toplam 5002 TL'e denk geliyor. Eğer Odeabank kredisi çekerek haftasonu alırsan %30'a denk gelir. Kredi çekeceğim dersen parçaların bazılarını bir tık yükseltebiliriz. Ancak ekran kartın en güçlü ekran kartıdır, işlemcin de aynı şekilde. O.C yapmayacağını düşünerek 'K' olmayan versiyonunu öneriyorum, O.C yaparım dersen 4670K versiyonu 53 lira fark ile alabilirsin. Sıvı soğutma sistemlerine geçersek fiyat biraz yükselebilirdi o yüzden 212 EVO önerdim, gayet güçlü bir soğutucudur, sıvı soğutma zaten genelde Render alacak kullanıcıların tüm isteklerini karşılar. Oyunculara 212 EVO son derece güzel bir soğutucudur. Kredi çekerek %30'a yükseltebilirim diyorsan büyük ihtimalle anakartını biraz yükselteceğiz o kadar. Bu sistem seni 4-5 sene belki daha da fazla rahatlıkla götürür.
Vatan'daki %25 ile toplam 5002 TL'e denk geliyor. Eğer Odeabank kredisi çekerek haftasonu alırsan %30'a denk gelir. Kredi çekeceğim dersen parçaların bazılarını bir tık yükseltebiliriz. Ancak ekran kartın en güçlü ekran kartıdır, işlemcin de aynı şekilde. O.C yapmayacağını düşünerek 'K' olmayan versiyonunu öneriyorum, O.C yaparım dersen 4670K versiyonu 53 lira fark ile alabilirsin. Sıvı soğutma sistemlerine geçersek fiyat biraz yükselebilirdi o yüzden 212 EVO önerdim, gayet güçlü bir soğutucudur, sıvı soğutma zaten genelde Render alacak kullanıcıların tüm isteklerini karşılar. Oyunculara 212 EVO son derece güzel bir soğutucudur. Kredi çekerek %30'a yükseltebilirim diyorsan büyük ihtimalle anakartını biraz yükselteceğiz o kadar. Bu sistem seni 4-5 sene belki daha da fazla rahatlıkla götürür.
Usta güzel bileşenler seçmişin ama dengesiz. Bir kere işlemci overclock'a müsahit değil ama hem Z87 çipsetli anakart önermişin hemde fiyatı acayip pahalı. Bir de %30 olursa anakartı biraz daha yükseltebiliriz demişsin. O kadar uçmaya gerek yok. İşlemci i7 4770k olsun aslında bu bile gereksiz ama verdiği bütçeye göre yaparsak anakartı MSI MPOWER MAX Z87 alınabilir. Böyle daha dengeli olur.
Yok, aslına bakarsan fazla kalacak parayı anakarta yatırarak gelecekte anakarttan yana sıkıntı çekmesin istemiştim, ancak şimdi farkettim ki sisteme HDD - SSD koymamışım Dediğin gibi anakartı biraz düşürüp önerdiğini koyalım.