B BABAN3 Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 15 16 Mayıs 2020 #1 INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar www.vatanbilgisayar.com Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım? Farklı önerileriniz varsa Vatan PC olmak şartıyla yazabilirsiniz bütcem 5000TL.
INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar www.vatanbilgisayar.com Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım? Farklı önerileriniz varsa Vatan PC olmak şartıyla yazabilirsiniz bütcem 5000TL.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #2 BABAN3 dedi: INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar www.vatanbilgisayar.com Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Farklı önerileriniz varsa Vatan PC olmak şartıyla yazabilirsiniz bütcem 5000TL. Genişletmek için tıkla... Vatan'dan almanızı önermem çok pahalı olabiliyor. Bu parçaları kendiniz alsanız daha ucuza gelir.
BABAN3 dedi: INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-MSI B365M PRO-VH-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar www.vatanbilgisayar.com Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Farklı önerileriniz varsa Vatan PC olmak şartıyla yazabilirsiniz bütcem 5000TL. Genişletmek için tıkla... Vatan'dan almanızı önermem çok pahalı olabiliyor. Bu parçaları kendiniz alsanız daha ucuza gelir.
Morphine Kilopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 302 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #3 JusTaUseR dedi: Vatan'dan almanızı önermem çok pahalı olabiliyor. Bu parçaları kendiniz alsanız daha ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... O işler öyle değil vatan eski vatan değil çoğu siteden uyguna veriyor, peşin fiyatına taksit yapiyor. Alınır kardeşim.
JusTaUseR dedi: Vatan'dan almanızı önermem çok pahalı olabiliyor. Bu parçaları kendiniz alsanız daha ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... O işler öyle değil vatan eski vatan değil çoğu siteden uyguna veriyor, peşin fiyatına taksit yapiyor. Alınır kardeşim.
U Undebah Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #4 toplasanız daha iyi bir sistem toplarsınız yardımcı olabilirim sistem ileriye hiç kapı bırakmamış anakart ram falan bence kendin topla
toplasanız daha iyi bir sistem toplarsınız yardımcı olabilirim sistem ileriye hiç kapı bırakmamış anakart ram falan bence kendin topla
B BABAN3 Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 15 17 Mayıs 2020 #5 Undebah dedi: toplasanız daha iyi bir sistem toplarsınız yardımcı olabilirim sistem ileriye hiç kapı bırakmamış anakart ram falan bence kendin topla Genişletmek için tıkla... Yardimci olabilirmisiniz peki bu arada vatandan olursa çok iyi olur şimdiden teşekür ederim.
Undebah dedi: toplasanız daha iyi bir sistem toplarsınız yardımcı olabilirim sistem ileriye hiç kapı bırakmamış anakart ram falan bence kendin topla Genişletmek için tıkla... Yardimci olabilirmisiniz peki bu arada vatandan olursa çok iyi olur şimdiden teşekür ederim.
U Undebah Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #6 Discord gel kardeşim hemen toplayalım bi sistem yardımcı olayım ckmksaid ekle yaz ordan
B BABAN3 Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 15 17 Mayıs 2020 #7 Undebah dedi: Discord gel kardeşim hemen toplayalım bi sistem yardımcı olayım ckmksaid ekle yaz ordan Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekürler. Undebah dedi: Discord gel kardeşim hemen toplayalım bi sistem yardımcı olayım ckmksaid ekle yaz ordan Genişletmek için tıkla... Discord etiketiniz nedir?
Undebah dedi: Discord gel kardeşim hemen toplayalım bi sistem yardımcı olayım ckmksaid ekle yaz ordan Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekürler. Undebah dedi: Discord gel kardeşim hemen toplayalım bi sistem yardımcı olayım ckmksaid ekle yaz ordan Genişletmek için tıkla... Discord etiketiniz nedir?
U Undebah Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #8 #3448 @BABAN3 Son düzenleme: 17 Mayıs 2020
B BABAN3 Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 15 17 Mayıs 2020 #9 Undebah dedi: 3448 Genişletmek için tıkla... Galiba discord da bir sorun var sizi ekleyemiyorum burdan yardımcı olabilirmisiniz.
Undebah dedi: 3448 Genişletmek için tıkla... Galiba discord da bir sorun var sizi ekleyemiyorum burdan yardımcı olabilirmisiniz.
U Undebah Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #10 sen yaz ben eklerim burdan zor olur