barisul54 Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar bütçem çok yok. Maksimum 5000 TL ikinci el sitelerden toplama bilgisayar buldum ama velakin sizce konsoldan daha iyi performans almaz mıyım? Oynamak istediğim oyun şu an sadece Forza 4 veya 5 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023
Arkadaşlar bütçem çok yok. Maksimum 5000 TL ikinci el sitelerden toplama bilgisayar buldum ama velakin sizce konsoldan daha iyi performans almaz mıyım? Oynamak istediğim oyun şu an sadece Forza 4 veya 5
Suppernugget1 Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Hocam Xbox One almanız daha iyi olacaktır ama PC'nin özelliklerini atar mısınız?
Hyper 12 Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 407 Çözümler 2 2 Eylül 2023 #3 Bilgisayarın özelliklerine göre değişir ama o fiyata iyi bir bilgisayar bulursan bilgisayar daha çok işine yarayacak.
Bilgisayarın özelliklerine göre değişir ama o fiyata iyi bir bilgisayar bulursan bilgisayar daha çok işine yarayacak.
Suppernugget1 Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 Hyper 12 dedi: Bilgisayarın özelliklerine göre değişir ama ben olsam bilgisayar alırım. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar daha iyi olacaktır ama 5000 TL'lik PC ile Forza oynamak hayal Xbox alması daha mantıklı olacaktır.
Hyper 12 dedi: Bilgisayarın özelliklerine göre değişir ama ben olsam bilgisayar alırım. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar daha iyi olacaktır ama 5000 TL'lik PC ile Forza oynamak hayal Xbox alması daha mantıklı olacaktır.