5000₺'ye gümrükten Logitech G29 alınır mı?

N3F3S

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, kardeşim geçenlerde Ankara Ulus'taki gümrük çarşısını gezerken 5000₺'ye kapalı kutu G29 bulduğunu söyledi (çoklu stok) ama sizce böyle bir şey olmasının imkanı var mı? Bana aşırı mantıksız geldi fiyat olarak. Bugün gidip bakmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde Instagram'da bu gümrükten diye satan sayfalar diyeceksiniz sandım onlar dolandırıcı oluyor.
Sonuçta elden gidip bakacaksınız. Alınabilir fiyat çok ucuz.

Kesinlikle alınır hocam.

Gümrük çarşısı güvenilir midir bilmiyorum da zaten esnafsa dümenden bi test edersin iki sallarsın direksiyonu ne bileyim çakmaysa kendini belli eder zaten, ama 8-9k'ya kapış kapış gidecek ürünü kimse hayrına 5kya dağıtmaz şahsi fikrim.

Normalde Instagram'da bu gümrükten diye satan sayfalar diyeceksiniz sandım onlar dolandırıcı oluyor.
Sonuçta elden gidip bakacaksınız. Alınabilir fiyat çok ucuz.
Yok hocam bu bakanlığın kendi pazarı.
Esnaf değil hocam bakanlığın kendi pazarı bu, bana da 5k aşırı ucuz geliyor ama bakalım gideceğim bugün durumu yazarım buraya.

Yok hocam bu bakanlığın kendi pazarı.

Esnaf değil hocam bakanlığın kendi pazarı bu, bana da 5k aşırı ucuz geliyor ama bakalım gideceğim bugün durumu yazarım buraya.
Hocam öyleyse size yedirmezler muhtemelen onu, ihale sistemiyle olmuyor mu o işler?

Hocam öyleyse size yedirmezler muhtemelen onu, ihale sistemiyle olmuyor mu o işler?
Vallahi hocam onu bilmiyorum sadece kardeşim 2-3 hafta önce gittiğinde 10-15 taneye yakın olduğunu söylemişti şimdi web sitelerinden baktığım zaman 3 tane gözüküyor ve fiyatı da 5.000 lira yazıyor.
Marka olarak sadece Logitech yazıyor ama kardeşimden aldığım bilgilere göre g29 gibi (umarım sadece vites değildir).

Sadece direksiyonu kutusuz 5.000 liraya satıyorlar, kullanılmamış ama pedal olmadığı sürece değer mi bilemedim.

Son düzenleme:
Bence uğraşılmaz, resmi kanallar bildiğim kadarıyla pedal ile direksiyonu paket olarak satıyor, logiteche ulaşıp tedariğini sağlamak için envai çeşit yalan söylemek falanla da uğraşılmaz bence.

Bence uğraşılmaz, resmi kanallar bildiğim kadarıyla pedal ile direksiyonu paket olarak satıyor, logiteche ulaşıp tedariğini sağlamak için envai çeşit yalan söylemek falanla da uğraşılmaz bence.
İkinci el pedal setleri 1500-2.000 lira aralığında, bir tane ikinci el alıp bu direksiyonu da alsak sizce değmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…