demirdrgn Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #11 Yani dediğim gibi size kalmış ben şahsen 3k daha ekler taksitle 0 alırdım, sadece pedal satan varsa etrafınızda siz bilirsiniz tabi. Ama eğer şehir dışı satıcı bulduysanız denemeden hiçbir şey almayın bence.
Yani dediğim gibi size kalmış ben şahsen 3k daha ekler taksitle 0 alırdım, sadece pedal satan varsa etrafınızda siz bilirsiniz tabi. Ama eğer şehir dışı satıcı bulduysanız denemeden hiçbir şey almayın bence.
N3F3S Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 737 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #12 demirdrgn dedi: Yani dediğim gibi size kalmış ben şahsen 3k daha ekler taksitle 0 alırdım, sadece pedal satan varsa etrafınızda siz bilirsiniz tabi. Ama eğer şehir dışı satıcı bulduysanız denemeden hiçbir şey almayın bence. Genişletmek için tıkla... Pedal ve direksiyon toplamda 6500-6600 e falan patlayacak bana hocam sizce değer mi sıfır direksiyon ve ikinci el pedala?
demirdrgn dedi: Yani dediğim gibi size kalmış ben şahsen 3k daha ekler taksitle 0 alırdım, sadece pedal satan varsa etrafınızda siz bilirsiniz tabi. Ama eğer şehir dışı satıcı bulduysanız denemeden hiçbir şey almayın bence. Genişletmek için tıkla... Pedal ve direksiyon toplamda 6500-6600 e falan patlayacak bana hocam sizce değer mi sıfır direksiyon ve ikinci el pedala?