Samsung için Q80D ve üzerisi alınmalı eğer kalite istiyorsanız.
Bizzat görüp kullanmadım ancak incelemelerden anladığım kadarıyla uydu yayını seyretmek için alınabilir. Parlaklığı az deniliyor, film dizi için alınmaz yani. İdarelik türden bir televizyon gibi duruyor. Görüp incelemeniz daha iyi olur.Şu model iyimidir sizce fiyat performans açısından![]()
Samsung 65DU8500 Ultra HD (4K) TV
Samsung 65DU8500 Ultra HD (4K) TV UE65DU8500UXTK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bizzat görüp kullanmadım ancak incelemelerden anladığım kadarıyla uydu yayını seyretmek için alınabilir. Parlaklığı az deniliyor, film dizi için alınmaz yani. İdarelik türden bir televizyon gibi duruyor. Görüp incelemeniz daha
Çok teşekkür ederim,televizyonlardan anlıyorsunuz sanırım son olarak siz olsanız marka fark etmeksizin uygun fiyatlı hangi televizyonu tercih edersiniz?Bizzat görüp kullanmadım ancak incelemelerden anladığım kadarıyla uydu yayını seyretmek için alınabilir. Parlaklığı az deniliyor, film dizi için alınmaz yani. İdarelik türden bir televizyon gibi duruyor. Görüp incelemeniz daha iyi olur.
Tamamdır tekrardan çok teşekkür ederim50000 altı ve 65 inç için TCL markası da bakabilirsiniz ancak ben TCL'ye biraz ihtiyatlı yaklaşmak ihtiyacı duyuyorum çünkü servis hizmetleri sıkıntılı. Sorun çıkarsa çözüm bulmada sıkıntı yaşama ihtimali var. Yani riski size ait.
TCL C745, C755, C845 gibi modellere bakabilirsiniz. Samsung'dan daha düşük fiyatlı genelde.
Bunların Samsung muadilleri ise QN85D ve QN90D modelleridir.
Bu TCL ve Samsung modelleri Miniled teknolojisidir.
İlle Samsung ve 50000 civarı için 65Q70D modeline bakabilirsiniz. Ancak Miniledden daha düşük kalitededir.
Ayrıca donanım haber forumunda televizyon kısmına da bakabilirsiniz. Buradan daha çok destek alırsınız. Burada fazla yazan çıkmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.