50000 TL sistem önerisi

Bütçe
50000
Makaleler
3
Daha fazla  
Sadece oyun oynamak için yeni bir sistem almak istiyorum. Elimdeki 3060 Ti + 5500'lü sistemi sattım ve 50000 TL bütçem var tek tek toplamaya üşendiğim için direkt hazır sistem varsa daha kolay olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam iki tercih atayım.

Hocam 9070 ile 5070 arasındaki farklar nelerdir? 9070 mi tercih etmeliyim.

Hocam 9070 ile 5070 arasındaki farklar nelerdir? 9070 mi tercih etmeliyim.

Aralarındaki farkı kısaca YouTube'dan FPS farklarına bakarak öğrenebilirsin. 5070 12 GB VRAM ile belki ileride sorun yaşarsın. Ondan 16 GB VRAM'li daha güçlü bir kart alman daha doğru olur. Yapay zekaya gelince iş AMD FSR redstone ile bir çıkış yapacak ne zaman geleceği belli değil fakat FSR 4 de gayet iyi. Attığım kart RX 9070 XT.

Hocam bütçem zorlarsam 60 a kadar çıkar bir özelleştirme yapmama gerek var mı yoksa direkt alıp geçiyim mi?

Hocam bütçem zorlarsam 60'a kadar çıkar bir özelleştirme yapmama gerek var mı yoksa direkt alıp geçeyim mi?

Zorlasan 60'a çıkarsa. Anakartı ve işlemci yi değiştirmeni öneririm. Bir de bu kasa modeline bakabilirsin.
Böyle kaç para oluyor hesaplamadım. Ama attığım sistemdeki anakart ve işlemci toplam 9k. Şimdi attığım anakart ve işlemci 17k. Bundan dolay +8k yapıyor. 58k desek 600 işlemci soğutucusundan çıkarırsak bu modele bakarsın toplam 60k oluyor.
Kasayı almayadabilirsin 3000D modelini. Ramleride 2x16 yapabiliriz aslında. Ama sonradan 2k verip bir 16 alman daha doğru olur.

Peki

Bu sisteme

Bu işlemciyi ekleyip alsam güzel olur mu bütçem maksimum 60 dedim ama almışken en iyisini alayım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…