Dewqa
Centipat
AMD sistem toplamak istiyorum. Ekran kartı NVIDIA olursa güzel olur ama AMD de olur. AM5 olursa mükemmel olur. Bunlarda karar kıldım sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Bu arada çok bir bilgim yok sistem konularında beni maruz görün şimdiden. Yardım edenlere çok teşekkür ederim. Bu arada:
www.akakce.com
www.incehesap.com
www.gencergaming.com
www.sinerji.gen.tr
www.sinerji.gen.tr
www.n11.com
AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.188,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI PRO B650M-A WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Corsair 4000D Siyah Airflow Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair 4000D Siyah Airflow Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 750W RMx Serisi 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
Corsair 750W RMx Serisi 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Western Dıgıtal Purple WD22PURZ 2 TB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Western Dıgıtal Purple WD22PURZ 2 TB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Son düzenleyen: Moderatör: