Ananaslı yoğurt
Yoctopat
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ben bilgisayarı oyun ve programlama için alacağım (sıfırdan topluyorum). Sistemde hata, uyuşmazlık, öneriniz varsa yazar mısınız?
Kötüyse kendiniz toplar mısınız? 45-50 bin bütçe var.
51 bin liraya 4070 Ti sistem toplanmaz diye düşünüyorum. Seçtiğin kasa berbat, klavye çok kötü kronik sorunlu, G102 kronik sorunlu.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam belirli ürünler sorunlu gigabyte yüksek model ekran kartlarından uzak durmanı tavsiye ederim en çok bozulan ürünlerden biridir
Onun dışında az bir fiyat arttırdım ama bu kesinlikle değecektir.
Onun dısında logitech g102 ve Gamepower Warlock Compact ikilisini öneririm masanda genişse xxl mouse pad al bal gibi bir sistem h.o
İtopya üzerinde zaten sistemler normalin üstünde ve seçenek az51 bin liraya 4070 Ti sistem toplanmaz diye düşünüyorum. Seçtiğin kasa berbat, klavye çok kötü kronik sorunlu, G102 kronik sorunlu.
O bütçeye R7 7700X RTX 4080 sistem sığabilir gibi duruyor. Monitör de pek iyi bir seçenek olmamış bu arada.
@messinicocugu veya @Lory7 hocam sistem önerisini yapabilir, ben de monitör ve ekipman önerisi yapayım.
Klavye:
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
Fare:
Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fare firmware güncellemesi sırasında brick oluyor. Çözümü de @JakerT4 hocam ile birlikte oluşturduğumuz bu konuda mevcuttur:
Çözüm: Corsair Sabre Pro Firmware güncellerken brick oldu
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Corsair Sabre Pro için firmware güncellemesi sırasında oluşan brick olma sorununun çözümü anlatacağım. Not: Dosyayı Corsair forumda @JakerT4 ile beraber bulmuştuk. İlk önce bu dosyayı indiriyoruz...www.technopat.net
Bugün görsel anlatım ile anlatacağız.
Kulaklık:
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Mousepad:
Tronsmart Spire RGB Oyuncu Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tronsmart Spire RGB Oyuncu Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tronsmart Spire RGB Oyuncu Mouse Pad özelliklerini incele, 499,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Monitör:
Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.590,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com