50000 TL'ye bilgisayar toplama

Bütçe
45-50 bin
kasaya 4k verme
işlemci ryzen 7 yada intel i7 altına düşme önbellekleme ve çekirdek sayısı bu tarz programlarda önemli

Hocam belirli ürünler sorunlu gigabyte yüksek model ekran kartlarından uzak durmanı tavsiye ederim en çok bozulan ürünlerden biridir

Onun dışında az bir fiyat arttırdım ama bu kesinlikle değecektir.

Onun dısında logitech g102 ve Gamepower Warlock Compact ikilisini öneririm masanda genişse xxl mouse pad al bal gibi bir sistem h.o

Nisan'da çıkacak olan 7800x3d'yi beklemeni öneririm.

51 bin liraya 4070 Ti sistem toplanmaz diye düşünüyorum. Seçtiğin kasa berbat, klavye çok kötü kronik sorunlu, G102 kronik sorunlu.

O bütçeye R7 7700X RTX 4080 sistem sığabilir gibi duruyor. Monitör de pek iyi bir seçenek olmamış bu arada.

@messinicocugu veya @Lory7 hocam sistem önerisini yapabilir, ben de monitör ve ekipman önerisi yapayım.

Klavye:

Fare:

Bu fare firmware güncellemesi sırasında brick oluyor. Çözümü de @JakerT4 hocam ile birlikte oluşturduğumuz bu konuda mevcuttur:

Bugün görsel anlatım ile anlatacağız.

Kulaklık:

Mousepad:

Monitör:

Son düzenleme:
40.500TL tutuyor @550519 hocamın attığı parçalarla alinabilir.

İtopya üzerinde zaten sistemler normalin üstünde ve seçenek az
Bu site üzerinde bulmamı istediği için yapabileceğimin en iyisi bu
Ayrıca konu sahibinin seçtiği klavye fareyi görürsen sadece kasaya önem verdiğini anlayacaksındır. G102 Bir çok fareden üstün ve hiçbir şekilde üzmez
Klavye bakımından pek bilgim yok ancak rampage olarak bir tercih sundum dışarıdan toplamaya kalkarsa daha uyguna mal edebilir her türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…