50000 TL'ye hazır sistem önerisi

Lilim

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, aşağıda attığım sistemi özelleştirip almayı düşünüyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum ve yayın açmayı düşünüyorum, monitörüm 165Hz o yüzden 165FPS civarı alsam gayet yeterli olur. Başka önerileriniz ya da değiştir dediğiniz parçalar var mı? Bütçem 50000TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

Attığım sistemdeki anakart - ram ve ssd'yi bu attıklarım olarak seç. Opsiyonel olarak da 800TL farka sıvı soğutma ekleyebilirsin. Taksitle alacaksan vade farkı ekliyor diye aradaki farkı doldurmadım. Peşin alacaksan ve bütçen varsa sıvı soğutma eklemesi ile işlemciyi 9600X yapabilirsin.

Hocam yanlış resmi atmışım bu şekilde tekrar yaptım. İyi midir? Bu arada SSD 2TB istiyorum ya. Bu şekilde tam 49k oldu, bütçenin 1-1, 5K civarı aşmasında bir sorun yok.

Dosya Ekleri

• UH3diSe.png
    51,5 KB · Görüntüleme: 40
Hocam yanlış resmi atmışım bu şekilde tekrar yaptım. İyi midir? Bu arada SSD 2TB istiyorum ya. Bu şekilde tam 49k oldu, bütçenin 1-1, 5K civarı aşmasında bir sorun yok.
İlerde yetmediğini düşündüğün zaman ssd eklemesi yapabilirsin. Bütçen yetiyorsa işlemciyi 9600X olarak yap attığım sistemdeki.

düşünebilirsin belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…