50000 TL'ye monitör ve ekipmanlar dahil 4070 Ti sistem önerisi

Bütçe
50k ama ekipmanlar dahil monitörde
Monitör 2K mı 1080p mi istiyorsunuz ?

Kasayı da değiştirince (750watt) yapınca fiyat 43K 44K arası oluyor. Diğerlerinede bütçe rahatlıkla yetiyor. Ben beğendim geliştirmem gereken parça var mı?

Tam olarak anlamadım. Bu sistemin aynısını toplayarak yapacaksınız. Sadece ekran kartı 4070 Ti mı olacak?
Bide güç kaynağı değişmesi için farklı kasa yada farklı güç kaynağı.

Kasayı da değiştirince (750watt) yapınca fiyat 43K 44K arası oluyor. Diğerlerinede bütçe rahatlıkla yetiyor. Ben beğendim geliştirmem gereken parça var mı?
Anakart çok giriş seviyesi kalıyor.

Sepet – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Kasa ve PSU olarak bunu alabilirsiniz. Monitör olarak 2K öneremeyeceğim maalesef minimum 8K'dan başlıyor. Monitör olarak MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Teşekkür ederim ama sizin sepetinizi göremiyorum linki atar mısınız? Bir de ben daha önce hiç bilgisayar toplamadım o yüzden uyumlu anakart da önerir misiniz?

Teşekkür ederim ama sizin sepetinizi göremiyorum linki atar mısınız? Bir de ben daha önce hiç bilgisayar toplamadım o yüzden uyumlu anakart da önerir misiniz?
Tabi ki. Oyun için mi kullanacaksınız sistemi? İsterseniz DC üzerinden de konuşabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…